Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mnie gra interesuje, ale nie napalam się bo ostatnio dobrych gier wychodzi jak na lekarstwo, a trailery to wgl są nieadekwatne do stanu gry :E 

To jest jedna z największych premier więc wiadomo że ludzie wchodzą, dodatkowo mało który inny temat jest rozwijany także ten. Wchodzi się często z nudów tam gdzie najwięcej postów ;) 

Opublikowano
6 minut temu, babayaga napisał(a):

Tak was nie interesuje ten trailer/gameplay jak i ta cała gra, wchodząc do jej tematu codziennie xd.

Dodatkowo nie wiem w czym problem, nie trzeba oglądać tego na Netflixie, więc po co się zarzekać, że "nie obejrzę". Jakby ktoś miał kogoś z tego tytułu oceniać.

Opublikowano
11 minut temu, babayaga napisał(a):

Tak was nie interesuje ten trailer/gameplay jak i ta cała gra, wchodząc do jej tematu codziennie xd.

Bzdury

3 minuty temu, Vulc napisał(a):

Dodatkowo nie wiem w czym problem, nie trzeba oglądać tego na Netflixie, więc po co się zarzekać, że "nie obejrzę". Jakby ktoś miał kogoś z tego tytułu oceniać.

Kto się zarzeka że oglądać trailera nie będzie?

Opublikowano
21 minut temu, babayaga napisał(a):

Tak jest w przypadku każdej gry. Najwięcej mają do powiedzenia Ci co jej nie kupią:E

Opublikowano

Są też odchyły w drugą stronę jak komuś działa gra ledwo w 60fps z dopalaczami z rtx5090 to zachwalają. Takie życie skrajności w modzie. Ja nie kupię za więcej jak 100zl. Ja w GTA IV bardzo dużo grałem, W V tylko fabułę nie do końca i za darmo. VI kupię może za 100zl albo znów za darmo co nie zmienia faktu że mnie to interesuje bo to premiera jedna z większych. Jestem ciekawy jak wypadnie. Jak np wyjdzie guano bez optymalizacji a ludzie to łykną jak pelikany to znaczy że gry idą coraz bardziej w kierunku który mi się bardzo nie podoba. Dlatego bym chciał żeby to był hit, dobrze zrobiony technicznie. 

Bo mnie martwi że się sprzedają źle zrobione gry a nie te dobrze zrobione. 

Cena jaką ludzie chcą płacił jest innym tematem

Opublikowano

No ale tak to już chyba zawsze bylo🙂 oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na każdy temat, nie było raczej gry która na premierę nie miała błędów czy bugów i to jest normalne (a Ci co się doszukują najmniejszej pierdoły aby tylko się dowalić do gry jest żałosne), ale żeby optymalizacja ssała to jest tylko wyłącznie wina twórców i tutaj jak najbardziej się bura należy. 

Opublikowano

Cytat: 

„GTA 6 nie otrzyma fizycznego wydania na płycie w dniu premiery, ale niewykluczone, że w przyszłości się to zmieni. Strauss Zelnick, szef Take-Two Interactive, przyznał w wywiadzie, że firma nie wyklucza takiej możliwości.”

źródło: nikt nie wie, ale każdy się domyśla. 

- - - - - - - - - - - - 

Dwa miesiące po premierze: 

- „Po dwóch miesiącach od premiery, sprawdziliśmy statystyki i gracze kupili GTA VI w proporcjach 100% cyfra i 0% płyta, dlatego nie widzimy podstaw do wprowadzenia gry na płycie” :E :E :E 

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, galakty napisał(a):

Ja miałem zamiar kupić płytę na PS5, przejść, sprzedać i kupić na PC. Teraz raczej na 99% poczekam na PC. 

To sobie zrób nowe konto i opchnij potem.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
19 minut temu, tgolik napisał(a):

No to już wiesz, że od strony wydawcy gry, płyty na konsole nie mają żadnego sensu.

Czemu? Kupiłbym płytę i kod na PC, a ten kto kupi używkę ode mnie pewnie i tak by pełnej ceny nie zapłacił na PS5. 

Opublikowano

Ten temat to w ogóle jest kabaret. Społeczność tej gry widzę jest podzielona na 3 grupy. Pierwsza ta najśmieszniejsza to jak tutaj "gra mnie nie interesuje" ale wejdę i dodam 3 grosze od siebie. Druga czyli dupowłazy korpo co biorą wszystko jak leci i cieszą się jak się im powoli wszystko ogranicza i 3 czyli prawdziwa społeczność graczy, która o zgrozo rozmawia o samej grze, modach i historii serii, która po prostu czeka na grę :E

Ja od siebie nie polecam kupować tej gry na pc na żadnym sklepiku. R* launcher to rak, ciągłe prośby o kodzik z maila jak się nie grało dłużej niż 2 tygodnie a jak zapomnisz hasła czy mail gdzieś zginie to gra też przepada. Do tego mody, gdzie trzeba wypinać kompa z neta żeby coś zrobić. Lepiej pobrać pirata. Ja się najpierw wybawię przy konsoli na wersji standard a później na pc bez tego dziadostwa, które dodają już w edycji ultimate :D

Opublikowano
48 minut temu, kanon7 napisał(a):

Cytat: 

„GTA 6 nie otrzyma fizycznego wydania na płycie w dniu premiery, ale niewykluczone, że w przyszłości się to zmieni. Strauss Zelnick, szef Take-Two Interactive, przyznał w wywiadzie, że firma nie wyklucza takiej możliwości.”

źródło: nikt nie wie, ale każdy się domyśla.

Niech mnie GTA VI zwali z nóg jak GTA IV w 2007 roku to kupię nawet 2 kopie. Aktualnie T2/Rockstar mają problem żeby mnie przekonać do zakupu choćby jednej :E

Swoją drogą tak przypominam ;)

https://insider-gaming.com/gta-6-disc-release/

Opublikowano

No ogólnie jeśli ktoś będzie specjalnie brał Netflixa (bo nie może już triala ogarnąć) żeby obejrzeć 6h wcześniej to co będzie potem latało na YT, to już serio na jakieś leczenie trzeba się udać :E tym bardziej nie rozumiem skąd ta gównoburza o tę netflixową akcję. Nawet gdyby (idiotycznie) zdecydowali się dać ten materiał TYLKO na N to i tak za chwilę byłby taki zalew filmów na YouTube, że ci by nie nadążyli , ich blokowaniem i kasowaniem :E za duży hype train. Ja jestem coraz bardziej sceptycznie nastawiony. Na pewno kupię (ale bez preorderu..) ale to już nie to samo Rockstar co jeszcze w czasach choćby Red Deada 2, nie wszyscy chyba zdają sobie z tego sprawę. Wystarczy spojrzeć jaki typ zawartości pojawiał się w GTA Online mniej więcej po 2020 roku żeby zobaczyć z czym mamy teraz do czynienia. Wszystkie postaci z Online żenująco niesmieszne, starsze z poprzednich odsłon robiące jakieś powroty totalnie ugrzecznione i też pozbawione Rockstarowego pazura.. Dlatego tak, zagram jak większość, ale myślę że wiem czego się tam spodziewać. Obawiam się, że to czym zawsze stało GTA będzie maksymalnie wykastrowane. Wyobrażacie sobie w 2026 stacje radiowe, w których legendarny Lazlow (którego swoją drogą już nie ma w R, tak jak większość założycielskiej śmietanki) otwarcie nabija się z gejów, transów i innego dziwactwa? Tia, już to widzę :E