Tylko turbo jest z nami od ilu, 20 lat? 30? To nie jest nic nowego i jak producent nie skopie jakości a używkotnik wymienia olej na bieżąco i nie gasi po pałowaniu to się NIC w benzynie nie powinno dziać. W dieslu szybciej się zepsuje niż w hybrydzie która jedzie na pół gwizdka praktycznie non stop bo ma wspomaganie silnikiem elektrycznym.
Tylko do zachodnich póki co mamy części, serwis i wiedzę u mechaników. Co będzie z chinolami w naprawie za 10-15 lat jeszcze nie wiemy.
Uzmyslowiles mi, ze trace czas na gadanie z osoba, ktora nie dyskutuje, a belkocze - i tak, masz racje - zareagowalem emocjonalnie. Ale nie boj zaby, przeciez jestem gorszy od gwalciciela, mi wolno.
No ogólnie jeśli ktoś będzie specjalnie brał Netflixa (bo nie może już triala ogarnąć) żeby obejrzeć 6h wcześniej to co będzie potem latało na YT, to już serio na jakieś leczenie trzeba się udać tym bardziej nie rozumiem skąd ta gównoburza o tę netflixową akcję. Nawet gdyby (idiotycznie) zdecydowali się dać ten materiał TYLKO na N to i tak za chwilę byłby taki zalew filmów na YouTube, że ci by nie nadążyli , ich blokowaniem i kasowaniem za duży hype train. Ja jestem coraz bardziej sceptycznie nastawiony. Na pewno kupię (ale bez preorderu..) ale to już nie to samo Rockstar co jeszcze w czasach choćby Red Deada 2, nie wszyscy chyba zdają sobie z tego sprawę. Wystarczy spojrzeć jaki typ zawartości pojawiał się w GTA Online mniej więcej po 2020 roku żeby zobaczyć z czym mamy teraz do czynienia. Wszystkie postaci z Online żenująco niesmieszne, starsze z poprzednich odsłon robiące jakieś powroty totalnie ugrzecznione i też pozbawione Rockstarowego pazura.. Dlatego tak, zagram jak większość, ale myślę że wiem czego się tam spodziewać. Obawiam się, że to czym zawsze stało GTA będzie maksymalnie wykastrowane. Wyobrażacie sobie w 2026 stacje radiowe, w których legendarny Lazlow (którego swoją drogą już nie ma w R, tak jak większość założycielskiej śmietanki) otwarcie nabija się z gejów, transów i innego dziwactwa? Tia, już to widzę
@oldfashioned twoja tak skrajna reakcja emocjonalna tylko świadczy o tym, że musiałem jednak uzmysłowić ci pewne rzeczy... Tyle... EOT z mojej strony...
masz wyzej czemu? co dała czlowekowi modyfkacja wirusa ptasiej grypy by dzialala na ssaki
Jak znaezł na plandemiie by schłodzić gospodarke wybranych krajów
Rekomendowane odpowiedzi