Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
9 minut temu, Kadajo napisał(a):

Cholera wie :E

Ja np. raz kliknąłem na link z kotem i teraz co chwile takie filmiki mam:

https://www.reddit.com/r/cats/s/odXiqSuy57

W sumie nawet śmieszne ... xD

Nie cholera wie, wystarczy popatrzeć tutaj kto jaki wrzuca content i dzieci to raczej nie są :E a gdzie tam jeszcze rozebranie filmiku na części pierwsze i do tego jakaś analiza. 

A kot patrzy na tą głupią babe z politowaniem i żenadą jaką to debilną służbę sobie znalazł :) 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Mam nadzieję, że to naprawdę z 2 albo 3 letni build bo model prowadzenia pojazdów to totalna porażka.

Mi tam się całkiem podoba, zdecydowanie bardziej przypomina to klimat GTA 4. Fajnie buja furą przy hamowaniu i skręcaniu, uderzenie w tył Vapida ładnie go obróciło i podniosło zawieszenie. Żółty van przy hamowaniu i skręcaniu też bez większych zastrzeżeń. UPS ma ruchy łajby, uderzenie autem w karetkę realistycznie ją majtnęło ,a nie przestawiło jak pudełko od zapałek więc czuć ,że ma to swoją wagę... czego więcej? Moją uwagę zwróciło natomiast najechanie na krawężnik przy ucieczce i brak reakcji pojazdu.

W GTA 5 chyba aż tak się nie uginają fury.

gta 6.png

Edytowane przez Iri
Opublikowano
31 minut temu, Iri napisał(a):

Mi tam się całkiem podoba, zdecydowanie bardziej przypomina to klimat GTA 4. Fajnie buja furą przy hamowaniu i skręcaniu, uderzenie w tył Vapida ładnie go obróciło i podniosło zawieszenie. Żółty van przy hamowaniu i skręcaniu też bez większych zastrzeżeń. UPS ma ruchy łajby, uderzenie autem w karetkę realistycznie ją majtnęło ,a nie przestawiło jak pudełko od zapałek więc czuć ,że ma to swoją wagę... czego więcej? Moją uwagę zwróciło natomiast najechanie na krawężnik przy ucieczce i brak reakcji pojazdu.

W GTA 5 chyba aż tak się nie uginają fury.

Mi wygląda na to, że auto ma zbyt dużą przyczepność przy skręcaniu a do tego zniszczenia a raczej chyba ich brak. Oceniam to co widzę, jak będzie wyglądał gameplay na premierę to zobaczymy.

Opublikowano
1 minutę temu, Kris194 napisał(a):

Mi wygląda na to, że auto ma zbyt dużą przyczepność przy skręcaniu a do tego zniszczenia a raczej chyba ich brak. Oceniam to co widzę, jak będzie wyglądał gameplay na premierę to zobaczymy.

Ogólnie prędkość auta nie jest duża więc ciężko stwierdzić po tak krótkim nagraniu jak to może wyglądać przy wyższej prędkości. Ciekawe jakby to wyglądało jakby się rozpędził i wpadł w poślizg? Uszkodzenia... trochę racji jest ale z kolei ten UPS praktycznie wyhamował do zera i zahaczył róg auta... fakt powinna wylecieć lampa albo pęknąć ,a róg auta mógłby chociaż trochę się przemieścić. Możliwe ,że coś jeszcze z tym zrobią. Pamiętam ,że w GTA4 poziom zniszczeń, prowadzenie auta ( jak źle się ustawiło to auto wywracało się na każdym zakręcie), siłę hamowania, prędkość można było ustawić za pomocą kilku ustawień w notatniku... nazywało się to chyba "handling"?