zozolek 464 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia pięknie, na shorcie dopiero zarobili spuszczając torby Teraz realizacja zysków i mogą się rozpuścić w powietrzu. Na odchodne moze wrzuca builda, skorto torby pełne.
Kadajo 10 371 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 3 minuty temu, Sheenek napisał(a): A idz ty panie marudo 1
TmK 346 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Matko ile będzie dziś spamu po 22 takie ppe to chyba dosłownie apopleksji dostanie, obstawiajcie ile newsów wrzucą. Ja typuję 7 do północy.
Sheenek 463 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Ja mam nadzieje ze moj mowieboxpro szybko wrzuci streama, karta juz jest 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): 1
TheMr. 3 105 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Jutro wszystkiego się dowiem, aż mnie tak nie powaliło by czekać do 22 na 26 minutowy dokument na temat GTA VI 1 2
Wu70 1 056 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 22 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Musi byc cos extra game changer na PRO Wyższa rozdziałka, tu cień, tam odbicie RT i moc się rozpłynęła
ODIN85 5 175 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 10 minut temu, Pawcio napisał(a): Jestem przygotowany, a wy? Ja też. 1
JeanPepin 545 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Tez już czekam Eeeee gdzie drugi mode ? Będzie urlop zaraz
ghostdog 1 174 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia A kiedy oficjalnie R ma pokazać materiał z GTA na ogólnodostępnych kanałach?
JeanPepin 545 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 1 minutę temu, ghostdog napisał(a): A kiedy oficjalnie R ma pokazać materiał z GTA na ogólnodostępnych kanałach? 6 h później , 03:00 u nas
ghostdog 1 174 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Co za czasy, kiedyś prawie każda gra miała demo, a teraz trzeba się prosić o materiał z gry. Mam nadzieję, że przynajmniej to będzie gameplay z konsoli a nie jakiś zmontowany filmik.
JeanPepin 545 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Zbliża sie 21:00 i mi sie scena z V przypomniała
samsung70 493 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Ciekawe czy to będzie live? Czy po prostu już wcześniej zostało nagrane i po prostu będzie jakiś zlepek scen
hwdp43 1 945 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Ja pare razy dziennie jestem nad woda . Na kibelku
samsung70 493 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Mam na myśli taki live. Wiecie, że ze studiem prowadzącymi nagrodami
Reddzik 4 189 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Jak tam przygotowania do godziny W? Spakowane plecaki? Zaraz będzie koniec świata i to nie jest śmieszne
SethJames 57 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 1 godzinę temu, Pawcio napisał(a): Jestem przygotowany, a wy?
JeanPepin 545 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia I prowadzącym show będzie Pan z internetowym nickiem Cyberleek, potwierdzone info
Reddzik 4 189 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Też będę oglądać w 720p żeby zobaczyć super jakość GTA 6
Rekomendowane odpowiedzi