Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Reddzik napisał(a):

Też będę oglądać w 720p żeby zobaczyć super jakość GTA 6 :rotfl:

Będziesz oglądać w wersji XSS. :E

Daję słowo, że to chyba pierwszy raz w tym miesiącu jak z własnej woli odpalam Netflixa. Sprawdźmy co Rockstar wysmażył, leaków nie oglądałem nic a nic.

Opublikowano
35 minut temu, ghostdog napisał(a):

Co za czasy, kiedyś prawie każda gra miała demo, a teraz trzeba się prosić o materiał z gry. Mam nadzieję, że przynajmniej to będzie gameplay z konsoli a nie jakiś zmontowany filmik.

To jest badanie rynku. Zobaczysz na jakie pomysły te chciwe korpo będą wpadać za 5 lat. To się wydarzy, bo wielu graczy ma mózgową lewatywę. Powiecie niemożliwe. Tak samo jak niemożliwe są płatne DLC z wyciętą (nie nową, to różnica!!) zawartością,  w stylu legendarnej płatnej zbroi dla konia od Bugthesdy. To też było ylko niewinne badanie rynku.. 🤗 

Opublikowano (edytowane)

Szacunek że puścili wersję z konsol zwykłych, a nie pro, albo mocnym PC jak większość firm. Gra trochę sprowadziła na ziemię, wygląda bardzo dobrze, miasto mega, animacje poziom max Payne 3, graficznie bardzo dobrze, choć słabe ciebie, odbicia niskiej rozdzielczości. Mam nadzieję że na ps5 pro zrobią lepszą jakość RT, oraz użytek z pssr2. Na bank nie zrobiło to na mnie takiego wrażenia tak GTA 5 na premierę na ps3 ( trzeba będzie czekać na wersję PC tam na Rtx 5080 w natywnym 4K z full et będzie miazga 

cyberpunk wersja na ps5 pro wygląda b.dobrze chyba graficznie się obroni przed tym GTA 6

Edytowane przez SethJames
Opublikowano

Ciekawe czy tym razem też tak zepsują online jakimiś wynalazkami typu latający skuter z rakietami. Ograłem ostatnie misję online z GTA V i widać, że oderwani od rzeczywistości wariaci - biegasz w mundurze żołnierza wojny secesyjnej goniąc królika, wszystko z pływająca kamerą w kolorystyce tęczy. Kolejna nowa misja, wyścig gokartów w kolorystyce tęczy po tunelu czasoprzestrzeni.

Oby te same zryte łby nie robiły misji do nowego GTA on-line.