Krystian03 39 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia O ile prolog (nie oglądałem trzeciego trailera i tych najnowszych leaków) który wyciekł to i tak jak ktoś oglądał poprzednie trailery to się może domyśleć gdzie będzie początek albo jakie mechaniki będą. Na szczęście jeszcze "chyba" nie wyciekła końcówka gry gdzie wszystko pokazuje jak będzie toczyć się cała fabuła.
skypan 2 115 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Właśnie sobie zobaczyłem. No i pierwsze co przyszło mi do głowy to: Tyle było szumu o to coś ? 1 2
Reddzik 4 189 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 20 minut temu, voltq napisał(a): U mnie jest Ja też nie odpalam konsoli ale ją czasem nie odpalam nawet miesiącami Bojkot to już od dawna. 1
wallec 1 856 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Gdzie na tym filmie netflix szukać napisu in Game Real footage ps5 pro? dla potwierdzenia że to nie render 1
Kadajo 10 371 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Ukryty jest w detalach gry, tylko wybrani go znajda 1
SmogSmok 394 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 5 minut temu, wallec napisał(a): Gdzie na tym filmie netflix szukać napisu in Game Real footage ps5 pro? dla potwierdzenia że to nie render Render z odbiciami w 144P? Oglądnij sobie wersje nieskompresowaną na pełnym ekranie to zobaczysz ubytki w grafice. 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 14 minut temu, skypan napisał(a): Właśnie sobie zobaczyłem. No i pierwsze co przyszło mi do głowy to: Tyle było szumu o to coś ? Obejrzyj do końca. 9 minut temu, wallec napisał(a): Gdzie na tym filmie netflix szukać napisu in Game Real footage ps5 pro? dla potwierdzenia że to nie render Jw. 1
hwdp43 1 945 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Na samym koncu przeciez bylo "captured on ps5"
wallec 1 856 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia To jeżeli to nie render to ten temat na forum exploduje w dniu preordera i premiery.
skypan 2 115 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) 9 minut temu, ODIN85 napisał(a): Obejrzyj do końca. Zobaczyłem całość. O to chodzi ? Zajebisty napis. Edytowane 28 Sierpnia przez skypan 1
Vulc 2 821 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 7 minut temu, wallec napisał(a): To jeżeli to nie render to ten temat na forum exploduje w dniu preordera i premiery. Temat eksploduje niezależnie od wszystkiego. Już teraz jest spora aktywność (choć głównie z powodu leaków), przed i zaraz po premierze człowiek nie będzie nadążał z odświeżaniem postów.
ODIN85 5 175 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia A jakie podzespoły ma Ps5? 3 minuty temu, skypan napisał(a): Zobaczyłem całość. O to chodzi ? Zajebisty napis. .
MrKetiw 302 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 9 godzin temu, Marvf napisał(a): Wracając do GTA VI... gra ma 600k animacji postaci. Jakim kurna systemem lokomocji oni dysponują że to jest wykonalne? Takim że to gra kosztująca górę pieniędzy, za ponad 2 mld możesz zrobić i kupić wszystko co możliwe.
VoitTec 35 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Były jakiś czas temu pogłoski o wprowadzeniu obsługi FSR 4.1 na XSX i PS5, nie zdziwiłbym się że gdyby to zgrało się z premierą GTA VI. W 30 klatkach zagram, ale po przesiadce na pc będzie to trudne. Edytowane 28 Sierpnia przez VoitTec
slafec 163 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Strasznie poszatkowany ten materiał, wolałbym tradycyjny trailer w stylu Gameplay Overview. No i trzeba się pogodzić z myślą, że 60 fps będzie najwcześniej w przyszłym roku na PS6
Wu70 1 056 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Z 30fps i lekkimi dropami do 25 to dobra wiadomość, pisałem o tym od miesięcy: Po prostu byście dostali gorsze ustawienia niż widać ale przede wszystkim dużo mniej NPC, pociętą fizykę. Gra musiała być projektowana pod 30fps na słaby sprzęt z 2020, tylko to dawało szansę na fajny poziom. Edytowane 28 Sierpnia przez Wu70
ODIN85 5 175 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 6 minut temu, slafec napisał(a): Strasznie poszatkowany ten materiał, wolałbym tradycyjny trailer w stylu Gameplay Overview. No i trzeba się pogodzić z myślą, że 60 fps będzie najwcześniej w przyszłym roku na PS6 60fps też jest niegrywalne.Jedyna słuszna platforma to pc i ponad 100fps 3
j4z 1 995 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia I oni ten ulepek filmików klepali do ostatniej chwili? 1
Kadajo 10 371 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 10 minut temu, slafec napisał(a): Strasznie poszatkowany ten materiał, wolałbym tradycyjny trailer w stylu Gameplay Overview. No i trzeba się pogodzić z myślą, że 60 fps będzie najwcześniej w przyszłym roku na PS6 W jakim przyszłym roku 😁
slafec 163 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia @Kadajo Planowo next geny powinny pojawić się w 2027 roku 6
Kadajo 10 371 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Planowo to powinny się były pojawić w tym roku. Myślę ze nie ma szans na nowe konsole wcześniej jak 2028.
slafec 163 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 17 minut temu, ODIN85 napisał(a): 60fps też jest niegrywalne.Jedyna słuszna platforma to pc i ponad 100fps Z HDRem czy bez? 1
babayaga 187 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Ależ będzie ogrywane. Tylko znowu będzie trzeba skądś wytrzasnąć komsole. Ceny chore, więc pewnie wleci zwyklak ps5 używka. To już 3 raz jak będę kupował konsole przed premierą gry Rockstara :E. W swoim czasie dopiero ogra się na pececie bożym. 1
Rekomendowane odpowiedzi