Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Kadajo napisał(a):

Jakis debil zawsze sie znajdzie zeby to kupic :D

Pomyślcie, jakie to tanie w produkcji musi być, skoro dla kilku debili opłaca się takie rzeczy produkować.

GTA VI to nie jest gra, to fenomen kulturowy. Ja go nie rozumiem, ale mam świadomość że istnieje w przestrzeni publicznej i że to najbardziej oczekiwana produkcja tego roku. Cieszę się, że premiera gry jest przewidziana kilka dni po deadline na głosowania na Game Awards, bo ta gra nakryła by całkowicie wiele innych świetnych produkcji, które ukazały się w tym roku. 

W okolicach premiery to ja chyba wrzucę jakiś filtr na wszystko co związane z tym tytułem, bo ciężko będzie wyłapać jakiekolwiek inne treści. 

• Upvote 1
Opublikowano
33 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Cieszę się, że premiera gry jest przewidziana kilka dni po deadline na głosowania na Game Awards, bo ta gra nakryła by całkowicie wiele innych świetnych produkcji, które ukazały się w tym roku. 

downfall-steiner.gif

Tegoroczne The Game Awards bierze pod uwagę gry wydane do 20 listopada. 

GTA 6 ma premierę 19 listopada. 

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Tegoroczne The Game Awards bierze pod uwagę gry wydane do 20 listopada. 

GTA 6 ma premierę 19 listopada. 

Eh, pokręciłem Game Awards z Golden Joystick Awards. No to w tym roku nie ma nawet co oglądać, Geoff będzie fapował do tej gry przez 90% czasu antenowego. 

Komentarze pod tym postem to złoto :) Premiera tej gry to - jak ktoś napisał na takim jednym forum - jakiś eksperyment społeczny, w którym Rockstar bada, na jak wiele może sobie pozwolić i jak daleko może lecieć w uja, zanim ktoś się obudzi i powie STOP.

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano

To pudło z gadżetami nawet jakby kosztowało połowę tego co kosztuje, byłoby za drogie w stosunku do tego, co zawiera i jaki brand reprezentuje. 

No ale kto bogatemu zabroni, skoro w wielu miejscach widzę jak się chwali jeden z drugim screenshotami, że już zamówił preordera? 

Jak dla mnie to powinni zawołać za podstawową edycję 200 dolarów, a za ultimate 300 dolarów, a czemu nie. Tłum i tak by kupił, bo to przecież GTA, przymus posiadania jest ważniejszy od zdrowego rozsądku. 

Opublikowano
2 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

A to będzie jeszcze inna? Ale będą trzepać $$$ na tej grze. 

W zasadzie nie ma się czemu dziwić :lol2: Od dawna ludzie ich identyfikują jako wiodące pazery gamingu. CFO czyli dyrektorem finansowym jest nie bez powodu Lainie Goldstein %-)

No i CEO też bez przypadku :lol2:

take_two_jewish_xxx.jpg

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

W zasadzie nie ma się czemu dziwić :lol2: Od dawna ludzie ich identyfikują jako wiodące pazery gamingu. CFO czyli dyrektorem finansowym jest nie bez powodu Lainie Goldstein %-)

No i CEO też bez przypadku :lol2:

Pochodzenie Straussa Zelnicka nie bardzo mnie interesuje - ale to że Take-Two jest takie pazerne? Przecież to gracze zaaprobowali taką a nie inną politykę cenową - kto im kazał kupować pre-ordery gry w takiej cenie? Kto im każe teraz kupować tą kolekcjonerkę w takiej cenie?  Rozumiem, że Ci wszyscy influencerzy i youtouberzy kupują to od ręki bez względu na cenę, bo przecież chcą mieć do czego fapować na kanałach, albo mieć po czym jechać na kanałach, albo bawić się w unpacking przy robieniu dodatkowych dźwięków dla ASMR'owców na kanałach. Ale zwykli gracze? Nikt nikomu pistoletu do głowy nie przykłada, przymus posiadania po raz kolejny bierze górę nad zdrowym rozsądkiem. No ale to przecież GTA.

Gram teraz w jedną taką nowo wydaną grę, gdzie też wydano edycję kolekcjonerską. I kosztuje ona 150zł więcej od wersji standardowej. I ba, ma nawet dołączone pudełko z grą! Można? Można.

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

jakiś eksperyment społeczny, w którym Rockstar bada, na jak wiele może sobie pozwolić i jak daleko może lecieć w uja, zanim ktoś się obudzi i powie STOP.

Ale co dokładnie? Kupujesz grę za 80$ i grasz w najlepszą grę dekady, pokaz tytanicznej pracy tysięcy ludzi.

Ta gra mogłaby kosztować tyle:

5 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

powinni zawołać za podstawową edycję 200 dolarów, a za ultimate 300 dolarów

I miałaby niezerowe szanse na sukces :wariat:  A jednak nie kosztuje, obecna cena to śmiech.

Nie wiem skąd i po co w Tobie tyle nienawiści do tej gry że czepiasz się wszystkiego, powinni sprzedawać taniej od assassinów z zakazem sprzedawania gadżetów dla ogromnego fanbase?

Przecież ta gra musi zwrócić ogromne koszty i jeszcze zapewnić zysk który dowiedzie że jeszcze jest sens inwestować w tak ogromne i nieliczne projekty zamiast w generatory.

• Upvote 1