tgolik 733 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego W dniu 2.02.2026 o 12:46, Ryszawy napisał(a): Gracie babami? Jak tylko jest taka możliwość, to zawsze.
ODIN85 4 926 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego https://ithardware.pl/aktualnosci/cyberpunk_2077_smartfon_emulacja_pc_nowy_poziom-48784.html
MJRegul 802 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego W dniu 2.02.2026 o 12:46, Ryszawy napisał(a): Gracie babami? W życiu nie zagrałem pciom piękną, chyba, że gra to wymusza 2
Grolshek 1 272 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) 11 minut temu, MJRegul napisał(a): W życiu nie zagrałem pciom piękną, chyba, że gra to wymusza No ta wymusza. Jeśli chcesz przelecieć Judy bez modów Edytowane 18 Lutego przez Grolshek 1 2
MJRegul 802 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Przelatuję wybrankę swego penisa w realu w grze mogę ominąć lesbijskie seksy bez bólu
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Penis za Ciebie wybrał ... brak słów. Edytowane 18 Lutego przez AndrzejTrg 1 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 5 godzin temu, MJRegul napisał(a): Przelatuję wybrankę swego penisa w realu w grze mogę ominąć lesbijskie seksy bez bólu Dla mnie to pozycja obowiązkowa jeśli gra to oferuje 1
Ryszawy 757 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Czekajcie, czekajcie..., więc nie dość, że gracie babami to jeszcze robicie lesbijskie romance... 6
tgolik 733 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Lesbijskie są najfajniejsze. To Ty nie (i)grasz z Judy? 1
Ryszawy 757 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Jasne, zaraz ktoś napisze, że ten przystojniak River nie był znowu taki zły... Judy jest fajna, nurkowanie z nią było fajne, linia questów była fajna, ale u mnie opcji romansu nie ma... Panam, szczerze, to jest taka sobie. DLC jeszcze przede mną. Edytowane 20 Lutego przez Ryszawy
ODIN85 4 926 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 3 godziny temu, Ryszawy napisał(a): Czekajcie, czekajcie..., więc nie dość, że gracie babami to jeszcze robicie lesbijskie romance... Takie i takie robimy 1 1
PepePanDziobak 136 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego W dniu 18.02.2026 o 22:28, MJRegul napisał(a): W życiu nie zagrałem pciom piękną, chyba, że gra to wymusza graj póki możesz, niebawem będzie tylko do wyboru płeć 'onojeno chono weno' 5
Pentium D 2 003 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Co to za dziwna mgła? Trochę już w to gram a chyba nigdy nie widziałem.
tgolik 733 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego 5 godzin temu, Pentium D napisał(a): Co to za dziwna mgła? Trochę już w to gram a chyba nigdy nie widziałem. To burza piaskowa.
Grolshek 1 272 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego W dniu 20.02.2026 o 01:22, Ryszawy napisał(a): Judy jest fajna, nurkowanie z nią było fajne, linia questów była fajna, ale u mnie opcji romansu nie ma... Opcja pojawia się jeśli grasz damską V lub masz moda pod romanse wtedy włącza się również w męskim V. Obie opcje przetestowane i działają. W dniu 20.02.2026 o 00:18, Ryszawy napisał(a): Czekajcie, czekajcie..., więc nie dość, że gracie babami to jeszcze robicie lesbijskie romance... Bo cztery cycki są lepsze od dwóch 1 1 1
Ryszawy 757 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego 1 godzinę temu, Grolshek napisał(a): Opcja pojawia się jeśli grasz damską V lub masz moda pod romanse wtedy włącza się również w męskim V. Obie opcje przetestowane i działają. Bo cztery cycki są lepsze od dwóch To to ogarniam, ale w sumie podobał mi się taki gorzko-nostalgiczny koniec wątku Judy. 2
Grolshek 1 272 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego 29 minut temu, Ryszawy napisał(a): To to ogarniam, ale w sumie podobał mi się taki gorzko-nostalgiczny koniec wątku Judy. Przejdź po prostu całego Cybera osiem razy, na wszystkie sposoby tak jak ja i wtedy jest pole do popisu 1 1
Ryszawy 757 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Nie da rady, miałem kilka miesięcy przerwy, wróciłem, o dziwo nowe stery Nvidii naprawiły i poprawiły kilka spraw, teraz szukam z Johnym jego ekipy na koncert a potem DLC. Edytowane 23 Lutego przez Ryszawy 1
Element Wojny 5 345 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego W dniu 19.02.2026 o 23:35, tgolik napisał(a): Lesbijskie są najfajniejsze. To Ty nie (i)grasz z Judy? Nie znają się i nie wiedzą co dobre. Romans z Judy jest odrobinkę lepszy od tego Panam - ma to związek pośrednio z mega dobrym questem Evelyn i jego konsekwencjami, ogólnym budowaniem relacji podczas całej gry, a potem już bezpośrednio z podwodną wycieczką. No ale to co się odwaliło w DLC to już było przegięcie
maxmaster027 1 342 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego 13 godzin temu, Grolshek napisał(a): Opcja pojawia się jeśli grasz damską V lub masz moda pod romanse wtedy włącza się również w męskim V. Obie opcje przetestowane i działają. Bo cztery cycki są lepsze od dwóch w VR robią wrażenie 2
VRman 3 323 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Zanotowano potencjalny argument do przekonywania ludzi do VRu.... 1
maxmaster027 1 342 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Nie no w CP to sa takie widoki, że ło panie. Na prawde....
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego 16 minut temu, maxmaster027 napisał(a): (...) Na prawde.... Wrrr. 1
maxmaster027 1 342 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego @JeRRyF3D Zagraj kiedy w VR, nie dla fabuły tylko dla imersji i widoczkow 4 liter
Rekomendowane odpowiedzi