Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko wygląda, ale mnie VR popsuł. Ten cały gameplay. Animacje. I ja mam grać patrząc zamiast wykonywać wszystko samemu? Eee...

OK, nie potrafię walczyć wręcz, ale te chowanie się za stolikiem i walka bronią palną -  po zasmakowaniu VRu, to się wydaje jak coś z muzeum :D

W każdym razie jest jazda cygarami, czyli 10/10 ode mnie :lol2:

• Confused 1
Opublikowano

Nastawiałem się na powrót do korzeni i myślałem kupić na premierę ale poczekam na recenzję bo mam wątpliwości. Jakoś mafia i konny klimat średnio pasuje a sama jazda wygląda jakoś drętwo :hmm: 

• Upvote 1
Opublikowano
21 minut temu, michaelius33 napisał(a):

Mafia 2 mi się mega podobała bo to właśnie była taka opowieść jak z klasycznych filmów, a serię skreśliłem po trójce a tu taka niespodzianka.

Przy takiej cenie może się skuszę na premierę

Polecam wrócić do 3. Jest naprawdę spoko.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, Godlike napisał(a):

Pewnie długość pokroju nowego Indiego będzie, ale jak dla mnie w sam raz przynajmniej nie będzie zmęczenia materiału. 

No Indy to chyba całkiem długi jest...

@ UP

A trójka ma spoko walkę i niektóre cut-scenki, ale fabułą a'la Tarantino i gameplay loop... 

Edytowane przez Zas
Opublikowano
2 godziny temu, Zas napisał(a):

No Indy to chyba całkiem długi jest...

@ UP

A trójka ma spoko walkę i niektóre cut-scenki, ale fabułą a'la Tarantino i gameplay loop... 

Czy ja wiem, mi zajął tak plus minus 8h, nie robiłem wszystkich misji pobocznych. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedyna prawilna Mafia to pierwsza część, dwója nie była zła... ale jakoś specjalnie mi nie podeszła, natomiast trzecia odsłona to według mnie porażka na której się odbiłem i poleciał Uninstall :D

Mam nadzieje że tej odsłony nie skopią, brakuje mi takich gier :)

Opublikowano

Dobrze że nie słuchałem głosów oburzonych ludzi, bo ominęłaby mnie właśnie trójka która mnie bardzo wciągnęła. I to łącznie z misjami pobocznymi, bo strzelanie, jazda, muzyka, fabuła i nasz czarny bohater zostały świetnie zrobione. Solidna ósemka, choć nie wiem czy pod nazwą mafia.

• Upvote 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po fenomenalnej Mafii z wypiekami i ręką wiadomo gdzie, czekałem na drugą część... jak nastąpiła premiera odbiłem się mocniej niż piłeczka kauczukowa :) przeszedłem może ze 2-3 misje i w ogóle nie czułem tego czegoś, centralnie ZERO klimatu poprzedniczki, tak jakby zupełnie ktoś inny robił tą grę i na tym zakończyłem przygodę z MAfią.

Ta część do mnie też nie przemawia(jak 99% gier), pewnie jakieś materiały pooglądam, ale to będzie wszystko :)