dawidoxx Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Czwarta część kultowej serii gier akcji, będąca prequelem cyklu. Mafia: The Old Country jest dziełem studia Hangar 13 (autorów m.in. Mafii III oraz Mafii: Edycji Ostatecznej) i korzysta z technologii Unreal Engine 5. Premiera 2025 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jaram się jak nowym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1623 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jakoś w grudniu mają się pojawić konkrety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Oby w 2025 wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAKU Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s O tak, oby tak dobrze byla zrobiona jak Mafia 2 proszeee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jeśli będzie taka sama jakość jak remake Mafii 1 to będzie fajnie i będę zainteresowany, obecnie wisi poza moją listą zainteresowań ze względu na zbyt mało szczegółów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu U mnie też gra oczywiście na radarze, po tych filmikach można przypuszczać, że wrócą do korzeni, pewnie będzie to Sycylia. Czekam oczywiście na więcej szczegółów i przede wszystkim gameplay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się