Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Ja po niemal godzinie mam ochotę tylko z dysku to usunąć! Co za drewniany syf. XD

Wracam do KCD2.

Kingdom Come Deliverance 2 to może w tym roku chyba tylko GTA6 rozgnieść 🤭

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dramat. Gry się uwsteczniają. Technologia idzie do przodu, studia coraz większe, budżety coraz większe a mechaniki i dopracowanie coraz gorsze. 24 letni Gothic stworzony przez grupę amatorów jest 100x lepszym RPG, gdzie czujesz że jesteś częścią tego świata i odgrywasz swoją rolę a nie pionkiem na statycznej makiecie. No i serio, Gothic to drewno? To czym jest Avowed? Klocem nieociosanego spruchniałego sękatego drewna.

Edytowane przez bleidd
  • Like 4
Opublikowano (edytowane)

Czekajcie, czekajcie.. to w 2025 roku, ta pusta już skorupa zwana kiedyś Obsidianem wydała grę RPG, która, jeżeli chodzi o interakcję ze światem jest sto lat za Skyrimem (nawet za FNV). Liczyłem na porządny RPG, mimo tej grafiki, która nie zapowiadała nic dobrego, ale dostałem strzałę w kolano...

Edytowane przez Ryszawy
  • Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Jak zarobili na preorderach to gratuluje każdemu, gratuluje kto to kupił :D

Kolejne cegiełka do rozwalnie świata gamingu, bo po co robić coś dobrego jak i tak nam zapłacą :E 

I zero refleksji tylko cyk i następny preorder :E

Czekam na GTA 6 bo to dopiero będzie rzeź za 650zl :E

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano
1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

P.S. Wejście w to po KCD2 to jest jakiś dramat.

Wydawanie teraz dużej gry AAA w praktycznie tym samym czasie co Kingdom Come Deliverance 2 to samobójstwo, przecież to z miejsca było wiadomo że cokolwiek to będzie jest skazane na porażkę w tym zestawieniu no z wyjątkiem GTA6 ale nawet tytuł od R☆ nie zadebiutował w tym samym czasie :E. Powodzenia w rywalizacji jak jakiś wydawca myśli że teraz "powalczy" 😂😉

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Aż zajrzałem na GOL-a, bo kiedyś byłem użytkownikiem tamtejszego forum. Sytuacja stabilna:
Avowed - Kapitalne RPG, dzięki któremu odzyskałem zaufanie do Obsidianu,
coś jak Dragon Age: The Veilguard - robi wiele rzeczy, za które gracze pokochali gry BioWare, Veilguard to list miłosny do fandomu Dragon Age’a

Alex zachwycony, GOTY, kropka

Edytowane przez Ryszawy
  • Like 1
  • Haha 8
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, copyname napisał(a):

Oglądam chwilę na różnych streamach i powiem tyle: wygląda na dramat. Nie zachęca do przetestowania gierka. Na pewno nie do kupna. :E

Nie przypuszczałem, że Obsidian kupiony przez Microsoft zrobi większe gówno od Corinne Busche :placz2:

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Na steamie póki co 77% z tej kapki opinii z szybszego dostępu. 

18 lutego się zacznie ogólny dostęp. 

Pewnie momentami będzie się grało przyjemnie ale damm, mamy 2025 rok a dostajemy taką martwą, mało interaktywną makietę teatralną. Takie tam 6/10 ze starej oceniaczki Secret Service ; d

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano
2 godziny temu, azgan napisał(a):

A miało być dobrze 

Sama gadka tego dyrektorka nie napawała do optymizmu, chciał debil wrócić do lasu to wrócił, no i nie ma Chrisa Avellone'a.

Tam 3/4 ludzi co to zakładali nie ma, kiedyś byli w Black Isle.

Opublikowano

Pograł nieco ponad godzinę i ma wyrobione zdanie o całej zawartości i jeszcze zarzuca jej kreator postaci, nie rozumiejąc czym są te znaki na twarzach.

Znikoma wiarygodność tego pseudo recenzenta, to już Ryszawy lepiej ją zrozumiał.

• Upvote 2