Dominix 408 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Jako ze jest w GP to myslalem zeby odpalic jak bedzie dostepne, nie gram w takie gierki ale z ciekawosci zobaczyc, jednak widac ze nie warto nawet jak jest w GP 2 1
CavieZ 89 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 1 godzinę temu, azgan napisał(a): U mnie leci refund na STEAM i nawet tego nie mam zamiaru ściągać Cóż to świadczy o twojej niskiej inteligencji. Sugerujesz się czyjąś opinią? W dodatku gość grał tylko godzinę. Ten youtuber duuużo stracił w moich oczach i to dawno temu. Stoczył się jak pies. 46 minut temu, Element Wojny napisał(a): Hit czy kit? Zagraj sam i się przekonaj. JA po 8h jestem naprawdę zadowolony. Brakowało mi gry RPG gdzie mogę grać Magiem :). Nie ukrywam wolę walkę turową ale lepsze to niż nic. I nie słuchaj dzieciaków w necie.. Jest tu Woke ale jak jesteś dorosły to nie będzie ci przeszkadzać. 47 minut temu, zoomehsak napisał(a): Skoro będzie w gamepass to dam jej szansę ;-) Jedyne czego się boje to dysproporcję pomiędzy KCD2 a Avowed. Zależy kto co lubi. Mnie KcD2 odrzuca bo walka beznadziejna. w Avowed jest lepiej. Ciut lepiej. 3 2 1 1
Godlike 880 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Ludzie ponoć chwalą https://www.gry-online.pl/newsroom/mocny-debiut-avowed-na-steamie-gracze-chwala-nowego-rpg-a-studia/z92c68f 1
voltq 1 372 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 10 minut temu, CavieZ napisał(a): Cóż to świadczy o twojej niskiej inteligencji. Sugerujesz się czyjąś opinią? W dodatku gość grał tylko godzinę. Ten youtuber duuużo stracił w moich oczach i to dawno temu. Stoczył się jak pies. Zagraj sam i się przekonaj. JA po 8h jestem naprawdę zadowolony. Brakowało mi gry RPG gdzie mogę grać Magiem :). Nie ukrywam wolę walkę turową ale lepsze to niż nic. I nie słuchaj dzieciaków w necie.. Jest tu Woke ale jak jesteś dorosły to nie będzie ci przeszkadzać. Zależy kto co lubi. Mnie KcD2 odrzuca bo walka beznadziejna. w Avowed jest lepiej. Ciut lepiej. Nie trzeba w coś zagrać żeby ocenić gierkę, można obejrzeć na YouTube jak ktoś inny przechodzi i na tej podstawie wyrobić sobie opinię Jak brakujcie ci gier turowych gdzie możesz grać magiem to masz baldurs Gate 1 i 2 i 3 , icewind dale 1 i 2 , planescape torment , arcanum , Gothic , neverwinter nights Są jeszcze Morrowind , oblivion, Skyrim Nawet w wiedźminie możesz grać geraltem magiem 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 23 minuty temu, voltq napisał(a): Nie trzeba w coś zagrać żeby ocenić gierkę, można obejrzeć na YouTube jak ktoś inny przechodzi i na tej podstawie wyrobić sobie opinię Nie do końca. Oglądanie gry to na pewno świetny punkt wyjścia, ale najlepiej samodzielnie przekonać się, czy dana produkcja odpowiada twoim oczekiwaniom. Angażując się emocjonalnie i interaktywnie, doświadczenie możesz mieć inne. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Ok, sprawdze jakos w 2026r., jak bedzie chodzic za 10zl. Na ten moment mam taka lista ogrania "na teraz", ze ciezko bedzie cos jeszcze zmiescic na ten rok. 1 1
Szambo 641 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Gothic już ma tyle lat na karku, a ciągle wiele gier mu nie dorównało. I trochę śmieszne, że Avowed w "kreacji świata" z nim poległ. 2
ODIN85 3 505 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) 4 godziny temu, azgan napisał(a): U mnie leci refund na STEAM i nawet tego nie mam zamiaru ściągać Trzeba było w GP za 11zł sprawdzić. Edytowane 14 Lutego przez ODIN85
Stjepan 2 381 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego PPE 8,5. to są dopiero sprzedajne k****. 2 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Trzeba było w GP za 11zł sprawdzić. Drogo.
Godlike 880 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Wy ich chcecie uśmiercac a oni maja plan na przetrwanie 100 lat https://www.gry-online.pl/newsroom/tworcy-avowed-chca-przetrwac-100-lat-w-branzy-rpg-ich-przepis-na/ze2c6ba 1
Ryszawy 403 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Widzę, że Digital aka Beyond all Limits kupił sobie RTX 5090. Graficznie nie jest źle, chyba, że ktoś ma awersję na grzyby. To pewnie lokacje z początku gry, tylko jak ktoś już zauważył w recenzji, ten świat wygląda jak scenografia, tutaj nawet listek nie drgnie na wietrze, chociaż te na palmach to jakby się ruszały, ale może to tylko złudzenie 1
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Wyjdzie gra to samemu sie sprawdzi w abo.
Asag 284 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 1 godzinę temu, Ryszawy napisał(a): Widzę, że Digital aka Beyond all Limits kupił sobie RTX 5090. Graficznie nie jest źle, chyba, że ktoś ma awersję na grzyby. To pewnie lokacje z początku gry, tylko jak ktoś już zauważył w recenzji, ten świat wygląda jak scenografia, tutaj nawet listek nie drgnie na wietrze, chociaż te na palmach to jakby się ruszały, ale może to tylko złudzenie Kurczę obejrzałem pobieżnie ten filmik i faktycznie wszystko strasznie statyczne. Ale chyba najbardziej rozwaliła mnie ta "walka" z niedźwiedziami. Obejrzyjcie sobie od 6:10 do około 6:25 i zwróćcie uwagę na te ataki miśka. Przecież to jakaś komedia jest 1
userKAMIL 857 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 7 godzin temu, Godlike napisał(a): Ludzie ponoć chwalą https://www.gry-online.pl/newsroom/mocny-debiut-avowed-na-steamie-gracze-chwala-nowego-rpg-a-studia/z92c68f Co Oni tam cpaja? 🙃 1 1
Isharoth 597 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 8 godzin temu, Godlike napisał(a): Ludzie ponoć chwalą https://www.gry-online.pl/newsroom/mocny-debiut-avowed-na-steamie-gracze-chwala-nowego-rpg-a-studia/z92c68f Chwalą ci co przewalili 380 zł za wczesny dostęp.
Jaycob 1 934 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Godzinę temu, Isharoth napisał(a): Chwalą ci co przewalili 380 zł za wczesny dostęp. ~100zł za upgrade do GP;) 1
userKAMIL 857 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Na mnie tym razem nie zarobili. XD Edytowane 14 Lutego przez userKAMIL 2 1
azgan 1 130 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 12 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Drogo. Szkoda tracić na ten tytuł zarówno czas jak i pieniądze 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 1 godzinę temu, azgan napisał(a): Szkoda tracić na ten tytuł zarówno czas jak i pieniądze Sprawdzę jak wpadnie do abo za 4 dni.
Keller 729 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego To nie jest zła gra, taka 6-7/10. Jednak ostatnie ceny nie pozwalają na chęć kupna.
Rekomendowane odpowiedzi