Kandelabros 12 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Tak powinna wyglądać starsza Ciri, bo na trailerze jest opuchnięty od gorzały ryj alkoholiczki o urodzie kalafiora. 3 4
Godlike 154 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 10 godzin temu, Frog67 napisał(a): I to ma chodzić na XSS Tak tylko dla przypomnienia... Do czasu aż w4 wyjdzie to nam będą wmawiać ze gra w 15 FPS to komfortowa rozgrywka
TmK 26 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Faktem jest, że Gerwazy na pierwszych CGI trailerach do W3 wyglądał zupełnie inaczej już w grze. Ciri będzie ok o ile jej trochę odchudzą japę i usuną te chomicze policzki
Frog67 211 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 13 godzin temu, Jaycob napisał(a): Nie wygląda mi na kilka lat.. Ja byłem przekonany po trailerze że mamy tutaj przeskok rzędu 10-15lat To nie wygląda na kilka lat więcej, no chyba że zanim doszło do mutacji i utraty swoich zdolności skakania po czasie to wykorzystywała to i tak naprawde dla niej minęło więcej czasu niż w dla ludzi na kontynencie w świecie Wiedźmina.
Dresiq 12 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Czemu ona w trailerze zareagowała na eliksir ? Przecież była tylko faszerowana grzybkami, tak samo jak Leo Bonhart z książek.
Frog67 211 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @DresiqBo przeszła próby traw potwierdzone przez CDPR, jest w pełni wiedżmiem. Chociaż na początku swojej "kariery"
JeanPepin 80 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Edytowane 5 godzin temu przez JeanPepin 3
Jaycob 492 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 8 minut temu, Frog67 napisał(a): @DresiqBo przeszła próby traw potwierdzone przez CDPR, jest w pełni wiedżmiem. Co jest kompletnie bez sensu, z jej mocami była na tyle potężna, że nie musiała tego robić. Rozwalili lore tym. 1
Joloxx9 381 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No i dodatkowo pewnie ukradł pomysł na książkę tak jak wcześniej. 2
Totek 107 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 39 minut temu, Frog67 napisał(a): "i utraty swoich zdolności skakania po czasie" Tego to nie wiemy. Sam liczę, że nie zabiorą jej tego, bo skakanie po czasie wprowadziłoby duży powiew świeżości. Daje to ogromne pole do popisu w tworzeniu ciekawej fabuły i świata.
TheMr. 429 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 50 minut temu, Jaycob napisał(a): Co jest kompletnie bez sensu, z jej mocami była na tyle potężna, że nie musiała tego robić. Rozwalili lore tym. Ale potężna w lore czy w grze? W lore każdy czarodziej był bardzo słaby w walce wręcz, Geralt wygrał z wieloma magami. Ciri również musiała kontrolować magię, to nie tak że 99% czarodziejek musiało inkantowac czary a Ciri nie musiała - co byłoby OP. Albo jakby nie musiała czerpać energii elementów z Ziemii, tylko naturalnie mogłaby rzucać czary - to też byłoby potwierdzeniem jej mocy. Sapek do końca nie wyjaśnił nam mocy Ciri oprócz możliwości teleportacji do innych wymiarów/przestrzeni. Niektórych potworów czarodzieje nawet nie podejmowali walki bo byli zbyt wolno, an ilość magów którzy zginęli od potworów jest masa.
Brolly 67 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 godziny temu, Totek napisał(a): 3
Kandelabros 12 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 36 minut temu, TheMr. napisał(a): Ale potężna w lore czy w grze? W lore każdy czarodziej był bardzo słaby w walce wręcz, Geralt wygrał z wieloma magami. Poza Vilgefortzem który solidnie oklepał Geralta na Thanedd, wiedźmin nie miał żadnych szans.
TheMr. 429 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Koniec końców i tak Geralt wygrał Magowie w świecie Wiedźmina są mocno upośledzeni.
Phoenix. 463 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ten zwiastun to jest CGI ?? Bo wyglada mi to po prostu na silniku wyrenderowane.
Radio Tirana 111 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 12 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ten zwiastun to jest CGI ? Rzeźbiony bezpośrednio na Unreal Engine 5. 1
Jaycob 492 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Z wczorajszego wywiadu, który wrzucałem: Cytat P: Dlaczego zdecydowaliście się użyć silnika Unreal Engine 5 w grze Wiedźmin 4, zamiast kontynuować grę na REDengine? O: Zdecydowaliśmy się na użycie silnika Unreal Engine kilka lat temu i jest wiele powodów, dla których go wybraliśmy. Przede wszystkim Unreal Engine daje nam o wiele więcej możliwości, a jego technologia jest bardzo stabilna i nadaje się do budowania ogromnego otwartego świata. Oczywiście to, co widzisz dzisiaj, jest oparte na silniku Unreal Engine 5, ale jest to również niestandardowa wersja, którą opracowaliśmy w ścisłej współpracy z inżynierami Epic. Mamy nadzieję, że ten silnik da nam mocne wsparcie w budowaniu dużego i szczegółowego świata gry. Naprawdę fajnym szczegółem jest to, że zwiastun, który widzisz, jest w rzeczywistości prerenderowaną scenką filmową bez żadnego post-compositingu. Zasoby gry, z których korzystamy, są rzeczywistymi materiałami w grze. Innymi słowy, jakość materiału filmowego w zwiastunie to rzeczywista jakość rozgrywki w grze. Było to dla nas wyzwanie, ponieważ po raz pierwszy zrobiliśmy zwiastun w ten sposób, ale jesteśmy bardzo szczęśliwi, że podjęliśmy tę decyzję. Nie tylko pomogło nam to ustalić ogólną jakość gry, zwłaszcza pod względem wizualnym, ale także zapewniło, że styl wizualny gry jest spójny przez cały czas. Bardzo się cieszymy, że nasz zespół bardzo dobrze współpracuje z inżynierami z Epic Games. Dzięki tej współpracy jesteśmy w stanie zapewnić, że gra osiągnie nowe wyżyny pod względem technologicznym i zapewni graczom jeszcze bardziej oszałamiające wrażenia wizualne i wrażenia z gry. 1
Radio Tirana 111 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Tak samo zrobili zwiastun Gears of War E-Day
Joloxx9 381 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 15 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ten zwiastun to jest CGI ?? Bo wyglada mi to po prostu na silniku wyrenderowane. Render UE na niezapowiedzianej karcie nvidii, pewnie 5090 Edytowane 3 godziny temu przez Joloxx9 1
Phoenix. 463 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 26 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Rzeźbiony bezpośrednio na Unreal Engine 5. tak myslalem bo wyglada to wlasnie jak na silniku cos ale Sensua w grze
Frog67 211 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W zwiastunie widać pewne niedoskonałości i arfefakty charakterystyczne dla przerywnika na silniku, coś co w cinematicach nie występuje, więc sama gra może specjalnie mocno nie odbiegać od tego co tutaj zobaczyliśmy. 1
misieq 7 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 21 godzin temu, blo3de napisał(a): Po obejrzeniu zapowiedzi musze powiedzieć że chyba podświadomie chciałem grę w przeszłości z możliwością tworzenia własnego wiedźmina. Liczyłem na odcięcie się od historii Geralta a dostajemy kontynuacje. Jestem ciekawy jak wytłumaczą tą próbę traw na Ciri . Nową szkołą zapewne. Nie od parady pierwszą zapowiedzią był medalion. Stawiam, że zmęczony życiem Geralt przejmie rolę Vesemira, a samo zapotrzebowanie na Wiedźminów powstanie przez ponowną koniunkcję sfer. 21 godzin temu, TheMr. napisał(a): Wyszła nowa książką, nowe postacie, i rozwinięcie Kaedwen. Dowiedzieliśmy się również więcej o ataku na Kaer Morhen. Książka opisuje Geralta jak jeszcze mleko ma pod nosem, więc czyta się lepiej. I jakby zrobili prequel jako grę... A tutaj mamy +10-20 lat do przodu względem W3, a fabularnie CDPR pewnie nie dowiezie sytuacji geopolitycznej tak jak nie dowiózł w częściach 2 i 3. A ja mam nadzieję że sytuacja geopolityczna będzie tylko tłem. Dla mnie najlepsze w Wiedźminie, czy w grach czy opowiadaniach są kameralne historie a nie tematy polityczne. --- Powiem Wam, że ja się jaram jak tęcza tym trailerem. Generalnie nie jestem narzekaczem, Cyberpunk czy Wiedźminy to dla mnie wspaniałe gry. Nieistotne są dla mnie problemy premierowe które miały miejsce bo na premierę i tak nigdy nie gram i liczy się dla mnie żeby finalny produkt był dopracowany. CDP pokazał przez lata jedno - że się uczy i wyciąga wnioski. Uważam że W4 będzie naprawdędopracowany Edytowane 1 godzinę temu przez misieq 1 1
tgolik 66 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 14 minut temu, misieq napisał(a): A ja mam nadzieję że sytuacja geopolityczna będzie tylko tłem. Dla mnie najlepsze w Wiedźminie, czy w grach czy opowiadaniach są kameralne historie a nie tematy polityczne. Też nienawidzę polityki w serialach i grach. Jarają mnie dialogi i proste, ludzkie historie. * * * Badowski napisał na X, że w grze wyjaśnią nam, co stało się z Ciri, czy przeszła próbę traw, czemu może stosować czary. Kochani, jeśli zastanawiacie się, jak Ciri może być na ścieżce wiedźmina, cóż, jest historia Wiedźmina IV, która opowie tę historię. Wielkie podziękowania za szacunek i miłość do lore stworzonego przez Andrzeja Sapkowskiego. Uściski!🖤 I jeszcze jedna, piękna Ciri: Edytowane 1 godzinę temu przez tgolik 1
Rekomendowane odpowiedzi