NVIDIA RTX 40x0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
biedny Robert, codziennie to samo XDDDDDDDDDDDDD -
Przez kubikolos · Opublikowano
zapraszam do tematu, jesli sie nie boisz XDDDDDDDDDDDDDDD wywolam jeszcze admina: @tomcug oddajcie Camisa, ten temat go potrzebuje a permy nie maja sensu, po co sie wyglupiac z multi kontami jak 20 lat temu #muremZaCamisem XDDDDDDDDDDDDDD -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie no tyle to nie. napisalem mu tylko żeby się uspokoił gdy mnie atakował. -
Przez hubio · Opublikowano
Dla mnie największym ukoronowaniem tego kim jest ten człowiek i z czym musi się mierzyć współczesna cywilizacja była ta grafika na jego profilu gdzie przedstawił siebie jako Chrystusa. Myślałem, że to jakiś fake, ale faktycznie tak było. Podobno miał być lekarzem co w sumie niewiele zmienia... To jest przykład tego, że jeśli ktoś ma olbrzymie EGO i olbrzymie ambicje osobiste może osiągnąć co chce, ale niekoniecznie to jest dobre dla kraju którym rządzi i całego świata. To jest osoba z zaburzeniami narcystycznymi, być może demencją, huśtawką nastrojów. Nie powinien zostać ani Prezydentem USA, ani żadnego kraju. Jak w takim kierunku będzie zmierzała cywilizacja scenariusz filmu Idiokracja się ziści. Idioci będą głosować na populistycznych idiotów, którzy rozwalą wszystko co osiągnęliśmy jako ludzkość. Warto przypomnieć, że Starożytność upadła w momencie gdy "technicznie" i naukowo była na bardzo wysokim poziomie w stosunku do średniowiecza. Kolejne kilkaset lat nie tylko nie przyśpieszyły postępu ale cofnęły ludzkość a co najmniej zastopowały. Choć raczej cofnęły bo chrześcijańscy fanatycy walczyli z wszystkim co naukowe. Czy historia zatoczy koło? -
Przez Mar_s · Opublikowano
@kubikolos Ty się martw o siebie, i lepiej mnie nie wywołuj bo mogę zacząć się dokładniej przyglądać co tu wypisujecie, a wtedy temat pewnie opustoszeje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi