Najbardziej wyczekiwane premiery gier 2025 roku
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Bono_UG · Opublikowano
No w tym problem Chodzi o to jak działa system prawny, że to oskarżenie musi dać niepodważalne dowody - domniemanie niewinności. W innym przypadku można by każdego za cokolwiek skazać. To co chciałbyś widzieć sprowadza się do zeznawania na własną niekorzyść, na wymóg przyznania się do winy i jeszcze dostarczenia na to dowodów. A w jaki sposób niepodważalnie udowodnisz kłamstwo? Czy to nie wymaga dalszego procesu i możliwości dalszego mataczenia? Dlatego oskarżenie musi dać te dowody nie budzące wątpliwości. Jak będą, to obrona może se dowolnie kombinować, a i tak niczego nie ugra. Karę łatwo wymyślasz, a co z pozostałymi pytaniami o mechanizm takich działań? Sankcjonowanie obrony nie jest dobrym pomysłem, to wzmocnienie strony oskarżającej, także w przypadkach fałszywego oskarżenia. Jeżeli obrona będzie mniej skuteczna, mimo że faktycznie przedstawia prawdę, to może za to zostać ukarana. No chyba nie o to chodzi. No i tak na chłodno, skąd 100% przekonanie o winie? Że wszystko co przedstawia to kłamstwa? Pewnie jest winny i kombinuje ja może ale ani ja, ani ty nie mamy pełnej wiedzy i kompletnie nie znamy przebiegu wypadku. Wiemy tyle co media przekazują, a reszta to czyste emocje, na których te media grają. -
Przez dannykay · Opublikowano
Nic nie wiem o Dodge'u, bo miał Signuma jak ostatnio rozmawialiśmy -
Przez Gret · Opublikowano
Też sie nad ceramiką zastanawiam. Ale nie jestem przekonany. Muszę wiecej o tym poczytać. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Prawda, 22p to będzie nowy standard. Magia AI. -
Przez galakty · Opublikowano
Właśnie się zastanawiam czy nie dać komuś na ceramikę... Dopiero co kupiłem, 3-4 lata bym chciał pojeździć.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi