Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po prostu grę dostały do portowania na PC nieudolne gnoje z Iron Galaxy i mamy paździerz, do tej pory losowo sypie się na pulpit w co sam nie mogłem uwierzyć do niedawna. Długiego palenia CPU na 100% przy shaderach przy pierwszym starcie gry nie liczę bo to się nadaje do księgi patologii programistycznej.

Do wszystkiego do czego wsadzą swoje programistyczne łapy to katastrofa - Uncharted 4, port Tony Hawk's Pro Skater 1 i 2 z kolei sypie się przy wyłączaniu gry. :E 

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1
Opublikowano

@caleb59 jak zwykle eteryczny i delikatny w opiniach o devach - nie zawodzi.

Te błędy przy wyłączeniu gry.
Ja myślę, że jesteś jedynym na ziemi (no, może jest Was ze trzech na globie), który sobie zawraca głowę taką rzeczą, jak zachowanie softu... po jego wyłączeniu i tym, co się dzieje "po".
Nie bardzo wiem, PO co, ale wiem, że to dla Ciebie ważne. ;) 

Opublikowano
22 godziny temu, Jinx napisał(a):

To normalne, że po tych wszystkich fixach od premiery gra dalej ciśnie 100% CPU?

Gram dopiero od kilku dni jakby co, nie miałem wcześniej styczności z tym remasterem.

Zależy od cpu, ja wczoraj zainstalowałem to na cpu z sygnaturki i podkręconym PBO 5425mhz to cpu 55-60st więc się nawet zbytnio nie poci. Słabsze cpu zapewne bardziej się będą poci ale nie ma tragedi..

7 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Nie sprawdzałem Uncharted 4 po aktualizacjach, na premierę to była totalna katastrofa.

Po roku naprawili działanie myszki w końcu a sama gra działa bardzo dobrze.

• Upvote 1
Opublikowano
W dniu 9.11.2025 o 20:10, JeRRyF3D napisał(a):

Ale to źle czy dobrze?

Nie wiem.

Po prostu jest to zastanawiające, bo w żadnej innej grze nie kojarzę aby normalnie podczas grania mieć ciągłe zużycie 100% CPU. Gra serio ma takie wymagania czy po prostu alokuje sobie całą wolną moc obliczeniową i na Ryśku 9800X3D też by tak było?