Pentium D 1 494 Opublikowano wczoraj o 04:15 Opublikowano wczoraj o 04:15 (edytowane) Drugi sezon Fallouta warto oglądać? Pierwszy odcinek widziałem gdy wypuścili a teraz jakoś średnio mam chęć na ten serial. Edit: obejrzałem ze 25 minut drugiego odcinka i to chyba jednak strata czasu. Edytowane wczoraj o 05:24 przez Pentium D
Send1N Opublikowano wczoraj o 06:48 Opublikowano wczoraj o 06:48 (edytowane) Mi tam się podobał zarówno 1 sezon jak i drugi, wczoraj właśnie obejrzałem ostatni 8 odcinek wybitny to on nie jest, jednak jak jak już coś zaczynam to kończę , teraz czekam do kwietnia na mój ulubiony FROM Edytowane wczoraj o 06:49 przez Send1N
Harddrinkingman Opublikowano wczoraj o 06:49 Opublikowano wczoraj o 06:49 Ja niestety z drugim sezonem Fallout bawiłem się znacznie gorzej niż z pierwszym. Tak po prawdzie to mocno mnie wynudził. Szkoda.
ODIN85 Opublikowano wczoraj o 07:42 Opublikowano wczoraj o 07:42 Jutro wleci parę odcinków. Zobaczymy jak tam wyszło.
miro Opublikowano wczoraj o 08:19 Opublikowano wczoraj o 08:19 Landman s2 bardzo dobry, taki własnie na drugi monitor podczas pracy, opera mydlana. pierwszy też taki był. fallout obadam, pierwszy mi się bardzo podobał, ale najpierw Running man w tym roku już chyba nic gorsze od anacondy nie będzie
wallec Opublikowano wczoraj o 17:20 Opublikowano wczoraj o 17:20 13 godzin temu, Pentium D napisał(a): Drugi sezon Fallouta warto oglądać? Pierwszy odcinek widziałem gdy wypuścili a teraz jakoś średnio mam chęć na ten serial. Edit: obejrzałem ze 25 minut drugiego odcinka i to chyba jednak strata czasu. Od 3 odcinka jest sztos 10 godzin temu, Harddrinkingman napisał(a): Ja niestety z drugim sezonem Fallout bawiłem się znacznie gorzej niż z pierwszym. Tak po prawdzie to mocno mnie wynudził. Szkoda. Już koniec sezonu?
ODIN85 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Tak. W tym tygodniu był ostatni odcinek.
j4z Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) W dniu 6.02.2026 o 01:25, j4z napisał(a): https://www.filmweb.pl/serial/Zagubiony+w+czasie-1989-39717 Ostatnio gadaliście, że jak kiedyś człowiek przegapił odcinek serialu, to już był nie do nadrobienia, jeśli nie nagrało się na VHS. No to w tym serialu przepadała druga połowa poprzedniego odcinka i pierwsza połowa kolejnego. W połowie odcinka przenosi się w czasie i leci nowa historia. 😀 Nie wiem, czy tak będzie cały czas, na razie jestem pod koniec drugiego odcinka i w drugim się przyniósł. Natomiast ten zabieg zacząłem właśnie kojarzyć. Btw, kurna fajnie się to ogląda. Jeszcze podczas drugiego odcinka skończyła się druga historia i zaczęła trzecia. To się porobiło. Edytowane 16 godzin temu przez j4z
Decus Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Oglądam Rycerza i jest doskonały. Meczę też Fallouta który strasznie mnie nudzi, wszystkie retrospekcje przewijam, jest tego za dużo, dlaczego z bieżących wydarzeń nie mogę dowiedzieć się nic o motywacji bohaterów i historii wydarzeń? Obejrzałem 5 odcinków i tylko 4 byl bez przewijania Dociągnę do końca ale jak narazie meh
Vulc Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu U mnie też ciężko z drugim sezonem Fallouta. Idzie, ale jak po grudzie. Rycerz za to, po trzech w zasadzie wprowadzających odcinkach, zrzucił bombę w postaci czwartego. Ależ epizod, palce lizać.
Dimazz Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ja mam podobnie. Rycerza oglądam z zaciekawieniem. Szkoda że to krótka historia i tak na prawdę wprowadzenie do dalszych przygód dwójki bohaterów. A fallout 2 sezon męczę. Jak neftlix przejmie HBO to skończą sie dobre seriale
ODIN85 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Rycerza czekam na całość. Fallout faktycznie bieda.
Grolshek Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Rycerz zajebisty, Fallout jeszcze bardziej. Cieszę że nadal dobre seriale wychodzą.
Sidr Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu "Rycerz siedmiu królestw" o tym piszecie? Nie widziałem nawet, że powstaje serial w uniwersum "GoT".
wrobel_krk Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Fallout oglądam jak przymknąć oko na wymysły lewackie to całkiem spoko serial. Oglądam też Yellowstone, za 2 podejściem w końcu mnie wciągnęło. Ten rycerz to gdzie?
Rekomendowane odpowiedzi