Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Drugi sezon Fallouta warto oglądać? Pierwszy odcinek widziałem gdy wypuścili a teraz jakoś średnio mam chęć na ten serial.

Edit: obejrzałem ze 25 minut drugiego odcinka i to chyba jednak strata czasu.

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano (edytowane)

Mi tam się podobał zarówno 1 sezon jak i drugi, wczoraj właśnie obejrzałem ostatni 8 odcinek ;) wybitny to on nie jest, jednak jak jak już coś zaczynam to kończę :E, teraz czekam do kwietnia na mój ulubiony FROM :glodny:

Edytowane przez Send1N
Opublikowano

Landman s2 bardzo dobry, taki własnie na drugi monitor podczas pracy, opera mydlana. pierwszy też taki był.

fallout obadam, pierwszy mi się bardzo podobał, ale najpierw Running man

w tym roku już chyba nic gorsze od anacondy nie będzie

Opublikowano
13 godzin temu, Pentium D napisał(a):

Drugi sezon Fallouta warto oglądać? Pierwszy odcinek widziałem gdy wypuścili a teraz jakoś średnio mam chęć na ten serial.

Edit: obejrzałem ze 25 minut drugiego odcinka i to chyba jednak strata czasu.

Od 3 odcinka jest sztos

10 godzin temu, Harddrinkingman napisał(a):

Ja niestety z drugim sezonem Fallout bawiłem się znacznie gorzej niż z pierwszym. Tak po prawdzie to mocno mnie wynudził. Szkoda.

Już koniec sezonu?

Opublikowano (edytowane)
W dniu 6.02.2026 o 01:25, j4z napisał(a):

Ostatnio gadaliście, że jak kiedyś człowiek przegapił odcinek serialu, to już był nie do nadrobienia, jeśli nie nagrało się na VHS. No to w tym serialu przepadała druga połowa poprzedniego odcinka i pierwsza połowa kolejnego. W połowie odcinka przenosi się w czasie i leci nowa historia. 😀 Nie wiem, czy tak będzie cały czas, na razie jestem pod koniec drugiego odcinka i w drugim się przyniósł. Natomiast ten zabieg zacząłem właśnie kojarzyć. 

Btw, kurna fajnie się to ogląda. 

Jeszcze podczas drugiego odcinka skończyła się druga historia i zaczęła trzecia. To się porobiło. 

Screenshot_20260207-014645.png.b36d8ee39a3aed0044c2c057e3c2028c.png

Edytowane przez j4z
Opublikowano

Oglądam Rycerza i jest doskonały.

Meczę też Fallouta który strasznie mnie nudzi, wszystkie retrospekcje przewijam, jest tego za dużo, dlaczego z bieżących wydarzeń nie mogę dowiedzieć się nic o motywacji bohaterów i historii wydarzeń? Obejrzałem 5 odcinków i tylko 4 byl bez przewijania ;D Dociągnę do końca ale jak narazie meh 

Opublikowano

Ja mam podobnie. Rycerza oglądam z zaciekawieniem. Szkoda że to krótka historia i tak na prawdę wprowadzenie do dalszych przygód dwójki bohaterów.

A fallout 2 sezon męczę. 

Jak neftlix przejmie HBO to skończą sie dobre seriale