Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MadDog · Opublikowano
Kiedyś założyłem ten temat, żeby można było sobie gadać o sterownikach AMD. 10 osób mnie wyśmiało po założeniu tematu i wszyscy woleli pisać w dedykowanych wątkach Dlatego w ogóle go nie aktualizowałem bo było zerowe zainteresowanie. -
Przez Send1N · Opublikowano
Po prostu Kartofel odkopał temat po 1.5r licząc że dostanie złotą łaptę, ludzie pewnie nie widzieli nawet tego wątku a o sterach pisali nie raz w głównym temacie amd -
Przez Send1N · Opublikowano
A w jakiś współczesnych monitorach są dobre? od lat robią coraz to cieńsze ekrany i po prostu nie ma miejsca aby wsadzić do środka w miarę sensowne głośniki i producenci są skazani pakować miniaturowe pierdziawki Jak odpaliłem w swoim monitorze kiedyś testowo dzwięk to matko boska a np mój stary TV lcd lg 32LN5400 gra całkiem przyzwoicie jak na wbudowane głośniki tylko że tam siedzi takie coś: i zajmuje sporo miejsca pod maską -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ostatnio tu było kilku zdziwionych o co chodzi z tym profesorem chrisem. To macie tutaj link do tego ebooka, który sprzedawał pod pozorem loterii: https://drive.google.com/file/u/0/d/1Fcqio748jF3W1_nwZPKIQdpn1GNa-ltJ/view?pli=1 Przecież to jest taka fikcja jak przetargi za rządów pisiorow -
Przez Fatality · Opublikowano
Aż tak daleko bym nie szedł. Może coś co kiedyś była uznawane za szurowskie teorie - teraz nie jest, np. to że szczepionki nie działają, mają skutki uboczne (zwłaszcza kilka tyg po przyjęciu), które zostały z premedytacją zaakceptowane przez firmy farmaceutyczne to fakt. Z drugiej strony pojawiają się też pozytywne skutki uboczne: szczpionka covidowa, tak pobudza system immunologiczny, że powoduje to o 50% większe szanse na przeżycie wybranych rodzajów raka Zlośliwi powiedzą, że po prostu szczepionki eliminują słabe jednostki i ci ocaleni po prostu są silniejsi. I nie mówimy o jednym badaniu, tylko już widziałem kilka opublikowanych w czasopismach naukowych, gdzie badania trwały min. 3 lata.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi