Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
To co mnie dotyczyło było tylko dygresją, na wypadek jakby ktoś chciał zrozumieć, czemu aż tak bardzo mi akurat się nie podobało to jak CDPR okłamał graczy. -
Przez LeBomB · Opublikowano
kolejny raz powtórzę. Jeżeli automat należy do sklepu zatem sklep należy do systemu kaucyjnego. W przypadku niedziałania automatu sklep ma obowiązek przyjąć opakowania kaucyjne ręcznie i klienta to nie powinno obchodzić. Dopóki ludzie się tego nie nauczą, to faktycznie będą łazili w te i we tę z butelkami albo je wywalali gdziekolwiek. Ponadto jaka praca, którą ktoś wcześniej wykonywał? Ktoś Ci spod domu butelki odbierał? Nie. Musiałeś i tak je wyrzucić, zmieniło się tylko miejsce wyrzucania. Co do podwyżek, to tutaj po prostu odzywa się to co ja nazywam "polactwem", czyli chęci wykorzystania każdej okazji i pretekstu, byleby podnieść za cokolwiek cenę. -
Przez LeBomB · Opublikowano
hmmm https://www.x-kom.pl/p/1475710-robot-humanoidalny-ai-unitree-g1-basic.html#Specyfikacja 115000 zł za wersję Basic tylko teraz ciekawe co tak na prawdę potrafi ten robot, bo po opisie wychodzi że albo nim się steruje po prostu jak zabawką, albo trzeba go zaprogramować. Ciekawe czy ma jakieś zadania, działania i możliwości wbudowane fabrycznie. Jeżeli faktycznie ma taki zakres ruchów i stabilność jaką pokazuje się na różnych materiałach, to Atlas przy tym wychodzi gorzej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi