Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@j4z

Hatfields, oglądałem, moja ocena filmweb 13 lat temu 7, ale kompletnie go nie pamiętam

Piekło klasyk, pisałem już na pewno o nim, ten serial się pamięta, kapitalny

Into the west , ten się chyba najbardziej zestarzał, nie pamietam go, na pewno widziałem, bo patrzyłem teraz na trailery..

jak chcesz coś z westernów/seriali jeszcze to  "na południe od Brazos " stary bo 1989r, ale świetny, miniserial , 4 długie odcinki

Edytowane przez miro
Opublikowano

Obejrzałem wczoraj pierwszy odcinek 2 sezonu fallouta i jest wypas, brakowało mi tego klimatu postapo, ghoul'a i lucy 8:E, 1 sezon bardzo mi się podobał, dzisiaj wlatuje  drugi odcinek który zapowiada się zacnie z tego co widziałem w trailerze :glodny:

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Pierwszy odcinek Pluribusa mega. Potem już tak sobie. Może chociaż finał dowiezie...

Cały sezon jak na razie dowozi. Pierwszy odcinek nie jest w niczym lepszy od kolejnych. Daje też jasno do zrozumienia o czym będzie serial. Czego się spodziewać, a czego tam na pewno nie będzie. To nie jest widowisko dla fanów akcji, dynamiki, szybkiego tempa. Tu się wszystko ciągnie w swoim tempie, wręcz ospale. I tak ma być.

Edytowane przez Vulc