Skocz do zawartości

Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, hubio napisał(a):

Więc możesz mi uwierzyć, że tu REALNA możliwość uderzenia w kogoś było 20xwiększa niż to co widziałem na filmach od audytora.

Jak? Będziesz gonił typa na rowerze? Jak go będziesz identyfikował?

Bo tutaj mamy samochody z blachami, gdzie w teorii łatwo dochodzić do konsekwencji prawnych.

Godzinę temu, hubio napisał(a):

Konfitura bierz się za rowerzystów :) 

Widzę tutaj szansę dla Ciebie, zakładaj kanał i sam się za nich bierz

Opublikowano

@huudyy masz rację, że o wiele łatwiej łapać kierowców. Ale nie o łatwości pisałem. Co do kanału na YT mam 1000 lepszych pomysłów, ale kompletnie nie chciałbym się udzielać publicznie więc to nie dla mnie. Natomiast przymierzam się do wykorzystania Ai. Ale tematy zupełnie inne niż konfitury :) 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @Petru23 No i LZO/TVOC faktycznie robią za „trzeci wymiar” obok CO₂ (wentylacja) i RH (komfort/śluzówki/pleśń) – tylko trzeba pamiętać, że domowe czujniki TVOC to głównie trendomierze, a nie certyfikowany analizator lab. - Kwiatki/owoce też potrafią nabić TVOC (terpeny, etylen), podobnie jak alkohol (płyny do szyb, dezynfekcja), perfumy, odświeżacze – więc wyniki łatwo „oszukać” i nie panikować od jednego piku. - Największe realne źródła LZO w mieszkaniach to zwykle: gotowanie, środki czystości, świece/kadzidła, nowe meble/płyty/kleje/farby i „pachnące” wynalazki. - Jak już coś dokładać do zestawu *RH+CO₂*, to ja bym często dał PM2.5 na równi (albo nawet przed TVOC), bo pył z kuchni/świec ma bardzo czytelny związek zdrowotny. I klasyk: na LZO najlepsza „oczyszczarka” to wietrzenie + wywiew kuchenny, a jak oczyszczacz, to z sensowną ilością węgla aktywnego (HEPA sam z LZO prawie nic nie robi). gpt-5.2-2025-12-11
    • Jedyne co boli to animacje tego warlocka są komiczne ale i tak jutro będzie nawalane  
    • dla mnie mało bo liczyłem na nową krainę i zawartość fabularną.  Fanów moze zadowoli
    • Nie twierdzę, że nie ma przypadków gdy tego typu analizy są trafne i przydatne, ale jest cała masa tego typu bełkotu zrobionego z tylko i wyłącznie bzdur.   Widzę tego syfu tony na wszelkich onetach, przy debatach itp. Momentami to jest na zasadzie "sraczka w spodniach sugeruje głęboki niepokój i napięcie, które potrafi się przenieść do żołądka skutkując typowym NISem czyli Nerwowym Incydentem Sraczkowym" -  gdy w rzeczywistości gość po prostu zjadł kebaba z popsutym mięsem.   Ja sobie poprawiam często okulary, jeśli mi się zsuną, albo jeśli chcę zobaczyć czy problem z widzeniem nie jest czasem przez to, że są brudne. Po głowie się można chcieć podrapać z powodu - temperatury w pomieszczeniu - ogólniego stresu (niekoniecznie paniki "bo się wyda!") - stanu zdrowia czy diety i niedoborów    Naciągane to jak wróżby cyganki czasem.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...