Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Dwa kolejne albumy za mną. Nadal kozak -
Przez musichunter1x · Opublikowano
To niby jakiś android, a my mamy skafander "kosmiczny" ułatwiający uniki. Lepsze to, niż plątający się NPC, ale pewnie będzie łazić później. Odpaliłem na koniec dnia jeszcze raz, aby sprawdzić tych ukrytych wrogów. Na windzie spróbujcie zniszczyć każdego wroga w inny sposób, końcowy cios się liczy..., np. hakowanie, gdzie każde celowanie umożliwia wam ponowne użycie, pistolet oraz broń poboczna. Może jeszcze trzeba pominąć zapis przed windą.... W każdym razie pominąłem zapis oraz zrobiłem tych trzech, z hakiem przeznaczonym na latającego i zadziałało. Zaczynam bardzo lubić ten projekt gry, np. ten mocniejszy, wysoki bot ma słaby punkt na górze, gdzie czysty strzał jest łatwiejszy przy skoku. Wtedy pada na 2 strzały ze "strzelby". Pistolet ma tylko 6 naboi, które regenerują się dość wolno, więc warto hakować w międzyczasie lub zmieniać broń. Podobnie ze strzelbą, ma długi czas przeładowania. Poruszanie się jest bardzo przyjemne, ale trochę brakuje animacji oraz urozmaiceń przy walce z wrogami. Boss ma tylko jedną animację specjalnego ataku, której możemy użyć, gdy jest na fioletowo. Trochę za lekka jest ta atmosfera z tym androidem i zażenowany jestem specjalnym hakowaniem rakiet, ale słyszałem to z 8 razy. Zdecydowanie więcej fizyki mógłby mieć ten świat, bo już znudzony jestem makietami do walki. Source 2 z nowym silnikiem fizyki będzie tutaj znakomity, tylko kiedy będzie on dostępny, a potem jeszcze gry ktoś musi stworzyć... -
Przez areczek1987 · Opublikowano
https://www.quora.com/If-Russia-invaded-Poland-tomorrow-morning-without-warning-how-long-could-Poland-resist-with-their-current-military-capabilities/answer/Scott-Kronstedt?ch=15&oid=1477743874207728&share=8c744b76&srid=39vJTT&target_type=answer -
Przez lokiju · Opublikowano
Tak powinno być od razu ale oczywiście próbuje się oszukiwać ludzi i przy okazji napędzać sprzedaż. Wmawianie ludziom, że "to tak nie działa" i nie dostaniesz gotówki to prosty sposób by zachęcić kogoś by jednak coś tam kupił. To samo stawianie automatów już za bramkami czyli by oddać butelki musisz wejść do sklepu a Lidl ma tak to zrobione by maksymalnie utrudnić wyjście ze sklepu bez zakupów. To nie mój problem tak samo jak to dlaczego chciałem gotówkę ponieważ zgodnie z prawem powinienem ją dostać. Mogli ode mnie ten bon zabrać bo te 10 groszy to już mogłem sobie darować ale to też trzeba wykazać odrobinę dobrej woli w stronę klienta. Popis arogancji w stylu to tak nie działa i jak masz problem to sobie zadzwoń do centrali tylko napędza niechęć w ich kierunku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi