Baldur's Gate 3
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
@Send1N Jak sprzedawałem 7800 xt to kupujący pytał jak z kulturą pracy. Napisałem, że do 1400 rpm jest ok. Po odebraniu paczki pisze do mnie, że sobie sprawdzi na domyślnych ustawieniach. Odpowiadam, że na domyślnych może być trochę głośno i sugeruję bios silent lub własną krzywą. Po paru minutach widzę coś takiego z komentarzem "Mam wiatraki wyłączone do 45 stopni i max 85% jeżeli wzrośnie do 88" i że wszystko ok No kurna szok bo u mnie na domyślnych było 62/82/78 przy 2050 rpm. Pytam o wentylację w kompie i sugeruję UV bo to znacznie za ciepło. Odpowiedź "Obudowa ma komplet wentylatorów z poprawną cyrkulacją. Właśnie spróbuje undervolting" Trochę pogadaliśmy i stanęło na tym. Ja nie wiem gdzie ten komp stoi, co to za wentylacja, ale jak ktoś pyta o kulturę pracy a później dla kogoś 2500 rpm jest ok to 🤷♂️ -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Patologia rodzi patologię i to dosłownie. Stara się nie nadawała, a że zwęszyła $ to posłała córkę na rurkę -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
poniżej lat 15, czyli z 14. Jakby było poniżej 16 to by był w świetle prawa pdfem. ciekawe jak to się ma do instagramów i innych tiktoków gdzie małolaty wrzucają zdjęcia/filmiki w jakichś bieliznach? kiedyś widziałem na chyba właśnie jakimś tiktoku, gdzie pewnie właśnie 14-15 latka tańczyła na rurze w majtkach, cameramanem była jej... mama xDDD -
Przez Send1N · Opublikowano
Z ramem nie będzie problemów, pamiętaj tylko aby wsadzić pamięci w odpowiednie sloty (2 i 4).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi