Forza Motorsport - XSX, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Teraz jest luksusowo w porównaniu do BK2% -
Przez ptys · Opublikowano
Jedni i drudzy siebie warci, teczowa banda z tfuskiem na czele dzięki pożyczce chce sobie zagwarantować wygrane wybory (wygrywa inna partia, EU blokuje środki bo praworządność), z kolei kaczyści nie chcą do tego dopuścić, w mojej opinii wolę opcje kaczystów aby nie było wpływów obcych państw na wybory w Polsce (tak jak to było z KPO), po drugie około 4% z tej pożyczki ma iść na Ukrainę a wydaje mi się że już dość wydaliśmy i nadal wydajemy, kolejna rzecz skoro ostatnio takie dobre wieści z frontu (odbijanie terenów przez ZSU) Rosja raczej nie ma mocy aby nas zaatakować a jak Europa czuje się zagrożona to niech płaci na nasze uzbrojenie, miała być kasa na umocnienie granicy i znów okazało się że nie ma dla nas pieniędzy -
Przez leven · Opublikowano
Ja mam G06 Power i jestem zadowolony Bateria trzyma jak szalona (duża pojemność) fotki i filmy można robić w przyzwoitej jakości. Jest całkiem szybki w działaniu, najnowszy android, aktualizacje systemu (inteligentne) i co najważniejsze duży ekran i świetnie działająca nawigacja. Za 400 stówki nówka w salonie Play -
Przez Grolshek · Opublikowano
EXPO jeszcze. -
Przez hwdp43 · Opublikowano
murzyn ? fuj . tylko swietojebliwe kosciolkowe
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi