Forza Motorsport - XSX, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez peterchen86 · Opublikowano
Zaktualizowałem sterowniki karty graficznej, uruchomiłem test karty i Vram w OCCT i nie pokazuje żadnych błędów ale czasem przy wyłączaniu pojawia się biały migający pasek. Po ponownym uruchomieniu paska już nie ma. Czy to wina karty czy coś innego? -
Przez Wercyngoteryx · Opublikowano
Tragedia. Ale jak mężczyźni w Polsce mieli choć krzte honoru to jeszcze tego samego dnia te kobiety powinny zostać ogolone na zero a klub spalony. Następnym odechciało by się takich wojaży. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
przeciez takie latwiejsze od nastolatek bo same wiedzą gdzie sie pchac. jak bedzie gadal ze jest guru kobiet etc to mu to wygarnij i sie zamknie. bezsensu wgl overthinking (or just thinking) na ten temat -
Przez lokiju · Opublikowano
Nie nazwałbym ludzi z branży płaczkami. Teksty typu wszyscy biegną są słabe a dane są niepodważalne. AMD traci udział w rynku i dobrze im to wychodzi. Olewanie ludzi, którzy kupili topowe karty RDNA3 im nie pomoże. Diamond i tak wyjdzie na PC i nie zdziwie się jak będzie tylko na RDNA5. Co za czasy nastały, że NV jest bardziej pro konsumencka. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
najlepsze jak mokebe tam podłogę wycierał jakąś p0lką jak podartymi gaciami xDDD edit: a tego to nie widziałem. One mu tam po kolei berło polerowały? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi