-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
To ja siedząc w IT mam w pokoju obydwie grupy. Jedni wolą 10 letnie BMW/Mercedes/VW, drudzy mają orgazm na nowego chinola -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Wu70 czy ten nasz lokalny bot dając reakcje na odpowiedzi sam interpretuje sobie obrazki? Chodzi mi np. o to: Odpowiedź jest w postaci mema. Czy bot tutaj ma jakieś wytyczne, czy samodzielnie przydziela reakcje? Bo że na tekst odpowiada to wiem, ale zdziwiło mnie że reaguje odpowiedź z samym obrazem. -
Przez freshcie · Opublikowano
Cześć, szukam obudowy do peceta. Początkowo najbardziej interesowała mnie obudowa Endorfy Arx 700 ARGB ale naczytałem się, że słabo w niej z ofiltrowaniem i zacząłem szukać alternatyw. W oko wpadł mi Cougar MX600 i tutaj filtry wg opinii są już w porządku. Czy w podobnym budżecie (powiedzmy do 500 zł) jest jakaś obudowa, która byłaby lepszym wyborem od tego Cougara? Jakiej jakości są wentylatory w tej budzie, nie będą terkotać lub przesadnie hałasować? Zależy mi na zapasie miejsca na kartę graficzną (pewnie > 380mm będzie okej?) oraz raczej klasycznej budowie, bez akwariów, dobrym przepływie powietrza i ofiltrowaniu. -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Chłopaki nawet mi już przeszło z tym Corsaiem to że jeden zdechł to zdarza się, wcześniej miałem 6 lat RM750X do mementu aż nie sprzedałem. A w temacie A850G z dalej aktywną promką to super wybór. -
Przez leven · Opublikowano
Jasne. U Ciebie nawet piękno jest do bani: Biedny jesteś w ocenach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi