azgan 1 125 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) Edytowane 6 Grudnia 2024 przez azgan
cichy45 607 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Kolejna grafika zmasakrowana przez TAA Po pierwszym spojrzeniu podoba mi się design lokacji, ale system walki wyjęty czysto z jakiegoś mobilniaka. Ciągłe QTE i efekty pełnoekranowe do każdej pierdoły w walce zmęczyłem się samym oglądaniem tej bijatyki z początku gameplayu. 1
skypan 1 752 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Z tych zapowiedzi to widzę, że najważniejszym elementem fabuły będzie napierdzielanka gdzie popadnie.
Pavel87 703 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Godzinę temu, cichy45 napisał(a): Po pierwszym spojrzeniu podoba mi się design lokacji, ale system walki wyjęty czysto z jakiegoś mobilniaka. Ciągłe QTE i efekty pełnoekranowe do każdej pierdoły w walce zmęczyłem się samym oglądaniem tej bijatyki z początku gameplayu. No właśnie, mam podobne odczucia. Walka będzie pewnie bardzo podobna jak w Black Desert i innych mmo. Ciekawe czy fabularnie chociaż da radę.
Ryszawy 401 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 No i każda walka z minibosami to oczywiście trzy fazy, a minimum przynajmniej dwie i nic z nich nie wynika.
Pavel87 703 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Czyli pewnie 2026, ale mimo wszystko co raz mniej mnie interesuje ta gra. 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Czary maty i... czar prysł. https://www.youtube.com/watch?v=2nxz8TbSzpo&t=3s&pp=2AEDkAIB
Zdzisiu 372 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Gra wygląda dokładnie jak Black Desert. Tylko że jest jedna klasa i nie udaje że jest jakiś multiplayer.
Vulc 2 191 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Wygląda jak coś, w co nie chcę grać. W Wiedźmina chciałem. 💁
samsung70 210 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia nic nie dorówna Wiedzminowi 3, nawet nowy wiedzmin a o do tego.. niech zgadne, Unreal Engine?
galakty 3 305 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia 13 godzin temu, Zdzisiu napisał(a): Gra wygląda dokładnie jak Black Desert. Tylko że jest jedna klasa i nie udaje że jest jakiś multiplayer. Bez kitu, odechciewa się odpalać
Pavel87 703 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Wygląda to kiepsko, z każdym filmikiem co raz gorzej. 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Gra wyglądałaby o niebo lepiej, gdyby nie ten festiwal efektów cząsteczkowych w czasie walk. Przesadzili z ich ilością - momentami wygląda to jakby ktoś konfetti rozsypał po ekranie. 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Gra wydawala sie super, fajne postacie, stroje itp. Widac napracowanie. A potem zaczela sie walka, magia, konfeti jprd. Przeciez to drugi Forspoken
@MUZ 109 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Walka wygląda na niedopracowaną - brakujące i momentami rwane animacje, , słabe hitboxy, słaba detekcja kolizji itp. Nie dziwię się, że przesunęli premierę.
GS01 37 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) Premiera za pół roku. Edytowane 24 Września przez GS01 1
Rekomendowane odpowiedzi