Crimson Desert
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez aureumchaos · Opublikowano
Straszna gra to np. Madison a nie Re9... Juz RE7 byla straszniejsza... Chyba dzieci to pisza. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Wczoraj miałem okazję więcej pograć(1.5h ), Tamburmajora pokonałem za 2 razem, ale wiem że to tutorialowy boss. Teraz chyba jestem przed Szalonym Osłem ale wczoraj obowiązki wezwały i nawet nie wszedłem aby zobaczyć z czym się go je Ale tak walka różni się, ale nie jakoś specjalnie, fajnie że jest więcej możliwości podczas walki, uniki-rolle jakoś nie odstają za bardzo od Soulsów, parrowanie hmmm poćwiczyłem trochę na tych manekinach i nawet zaczęły wychodzić, jest to jednak dość pomocne i zacznę stosować częściej. Po ER muszę przyzwyczaić się do zamkniętego świata, ale co jest bardzo fajne, czuję Soulsy i to jest najważniejsze i rodzi się to pytanie czy iść dalej z ergo czy się cofać do gejzera i ta nuta niepewności i adrenalinki jest piękna. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Zwątpienie jest stąd, że bez dostępu do "czerwonego przycisku" ponosisz koszty tego "nuclear shering", a te atomówki i tak zostaną użyte i tak tylko w jednym i jedynym scenariuszu. To znaczy wtedy kiedy właściciel tych atomówek będzie zagrożony adekwatnym atakiem lub w prost zostanie zaatakowany. Tak to tylko te atomówki niby będą, trzeba będzie płacić za ich obecność, a realnej wartości tak naprawdę nie będą miały żadnej. I wie o tym każdy "duży chłopiec". Dywanowe bombardowanie bombami atomowymi by nam tu ruscy zrobili, a mogę się założyć o dowolną sumę pieniędzy, że nuklearnej odpowiedzi z "nuclear shering" by nie było. -
Przez Cappucino · Opublikowano
Testowane na klientach. W Europie nowy model jest testowany w warunkach drogowych jako zakamuflowany model przedprodukcyjny, tam widać nie trzeba, klienci będą zgłaszać usterki i się poprawi, taniej. -
Przez Gret · Opublikowano
Jak chcesz "szybką" enigme to lataj skrzynki na Dolnym kurast
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi