Crimson Desert
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Do benchmarków będzie sztos. Jak poprawia ngu d2d to w grach też będzie sztos (już jest kozacko z ramem 8000+) W pierwszych testach jest prawie 15% wzrostu wydajności (tak jak pisałem o zebrałem dużo plusikow) https://ithardware.pl/aktualnosci/intel_core_ultra_5_250k_plus_przetestowany_hit_segment_cpu-49235.html -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Ja bym po prostu folię rzucił pod gont czy co tam ma być. Ale blacha nie wyjdzie taniej te kilka arkuszy? I już płyty nie trzeba będzie tylko normalnie kantówki na krzyż. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
w sensie jak pogodzić? Przecież wiem, że teraz jest jechane z AI bo widzę na forach i grupach dyskusyjnych skupiających programistów z jakimi ludzie problemami przychodzą i „czemu to nie działa". Problemy których normalnie pisząc kod byś nie uświadczył bo z jakimś olejem w głowie byś nawet nie był w stanie takie faux pas popełniać. Później tylko czytasz komentarze „stop posting this ai slop" Najlepiej AI w microsofcie jak nawet w ich sterownikach są błędy letalne. Teraz to już chyba certyfikaty do podpisu sterowników też już AI wydaje, bo nawet ROOTKITy używają certyfikowanych driverów, a wystarczy spojrzeć na tabelę importów żeby mieć już jakiś pogląd na to, co się tam kryje Najzabawniejsze jest, że prompterzy nawet sami wytłumaczyć problemu nie potrafią, bo nie mają zielonego pojęcia co się dzieje w tym kodzie. AI to jest dobre, ale w generowaniu masy wanna-be koderków którzy budzą co najwyżej politowanie stosując permanentnie metodę kopiego-pejsta. Ale nikt nie próbuje udowodnić, że modele jeszcze nie są lepsze od najlepszych programistów, bo to oczywiste. One nie są nawet lepsze od hobbystów w danym frameworku czy języku. W sensie, rozumiem Twój punkt widzenia. Jak się ktoś zupełnie na czymś nie zna, to AI będzie lepszy, bo samemu i tak nigdy w życiu by niczego nie wyprodukował. Możesz wytłumaczyć jak można zapomnieć includa? Chyba że piszesz w notatniku albo na kartce, to okej. No, jak znajdziesz błąd i go poprawisz to tak. W innym wypadku będzie dalej brnąć w to bagno. Dlatego powodzenia w projektach zbudowanych z wielu tysięcy linijek. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/the-witcher-iv-to-feature-nvidia-rtx-mega-geometry -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Czy ta silna / skuteczna / efektywna rekuperacja odcina krew od nóg i powoduje niemożność używania hamulcy? Absolutnie nie. W obecnej chwili tylko od kierowcy zależy czy tych hamulcy będzie używać i czy będą sprawne. Jeśli kierowca nastawia się tylko na rekuperację to musi się liczyć z tym, że może doprowadzić do uszkodzenia tarcz hamulcowych i jest o tym informacja w instrukcji. Ja z hamulcami problemów nie mam. 4 lata i 72tys km przebiegu. Fajnie gdyby Tesla wprowadziła inteligentną rekuperację jak w CLA wtedy całkowicie wyeliminowali by problem, który mają osoby niestosujące się do instrukcji .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi