Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Ja od 10 min stoję i patrze na powiewające liście! XD 

Ostatnio taki orgazm miałem przy RDR2! 
P.S. Piękne animacje. 

Spoiler

Zwinąłem w spojler bo kod forum źle osadza film. Kliknijcie na ikonkę full screen, bo inaczej wyświetla na 500% zoomie :/

Edytowane przez VRman
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Ależ to jest dobre! Na każdym kroku coś się dzieje i tona aktywności. Pól nocy wczoraj zarwałem i od rana cały czas latam po tym świecie. Dawno już tak wyśmienicie się nie bawiłem!

Crimson Desert 20.03.2026 14_50_30.png

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 3
Opublikowano
7 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Ależ to jest dobre! Na każdym kroku coś się dzieje i tona aktywności. Pól nocy wczoraj zarwałem i od rana cały czas latam po tym świecie. Dawno już tak wyśmienicie się nie bawiłem!

Na jakich ustawieniach grasz? z jakim DLSS?

Opublikowano
14 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Crimson Desert 20.03.2026 14_50_30.png

Z jakiego "filmu" jest ten kadr 😉?

Opublikowano
4 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Interpunkcja ważna rzecz, jeden "przecinek" a tak wiele może zmienić :) baw się dobrze moją żoną  :E 

Nie wiem dlaczego miał bym sie bawić z  twoją żoną powtórze jeszcze raz to nie forum języka Polskiego.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, azgan napisał(a):

Coś "słabo" taki RE9 6 milionów wykręcił 

RE9 wykręcił 6 prawie miesiąc po premierze i gdzie tą gierkę dodawali niemal do wszystkiego do czego się dało, nawet do routerów i krzeseł gamingowych :E 

Bardziej bym porównał do Czarnego murzyna :E Ten miał w ciągu 24h ledwie 1mln graczy(nie mylić z sprzedanymi kopiami gry), a tutaj 2 bańki w 24h sprzedane. 

Giera może i średniak, ale się sprzedaje UBI na pewno zazdrości :E 

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, Dziarson napisał(a):

Nie wiem dlaczego miał bym sie bawić z  twoją żoną powtórze jeszcze raz to nie forum języka Polskiego.

Twoje zachowanie z edycją mojego posta jest po prostu .... jak do takich rzeczy używasz stanowiska to powinno Ci zostać odebrane, nie zasługujesz na nie. Z mojej strony tyle. 

Opublikowano
5 minut temu, lukadd napisał(a):

RE9 wykręcił 6 prawie miesiąc po premierze i gdzie tą gierkę dodawali niemal do wszystkiego do czego się dało, nawet do routerów i krzeseł gamingowych :E 

Bardziej bym porównał do Czarnego murzyna :E Ten miał w ciągu 24h ledwie 1mln graczy(nie mylić z sprzedanymi kopiami gry), a tutaj 2 bańki w 24h sprzedane. 

Giera może i średniak, ale się sprzedaje UBI na pewno zazdrości :E 

O.K w 5 dni zrobił 5 milionów https://www.gry-online.pl/newsroom/wystarczylo-5-dni-by-resident-evil-requiem-stalo-sie-bestsellerem/z330538

Opublikowano
Godzinę temu, lukadd napisał(a):

Mówiłem Ci, abyś nie brał tego kota miałbyś więcej czasu na granie :E 

Kot w przyszłym tygodniu. 

Godzinę temu, ITHardwareGPT napisał(a):

Masz rację, „tydzień-dwa po pracy” to mi się odpalił tryb kawaler + bezsenność + energy drink

O, z tym się mogę zgodzić. 

Godzinę temu, Dziarson napisał(a):

Mam zone i syna i nie mam problemu ugrać 30h tygodniowo

Moje kondolencje. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, azgan napisał(a):

O.K w 5 dni zrobił 5 milionów https://www.gry-online.pl/newsroom/wystarczylo-5-dni-by-resident-evil-requiem-stalo-sie-bestsellerem/z330538

I co z tego jak realnie nie znamy liczb ile faktycznie bezpośrednio zostało zakupionych przez graczy, a ile poszło z pierdylionem sprzętu do którego dokładali RE9, myszki, klawiatury, routery, mobasy, gpu, krzesła gamingowe itd, ta gra była sprzedawana z niemal wszystkim :E

Zresztą to inne gry, inne klimaty. Mówię, takiego Crismona bardziej do murzyna w otwartym świecie bym porównywał niż de RE :E Chociaż to i tak raczej chyba obraza dla tej gry porównywać ją z Murzynem od UBI :rotfl2:

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 2
Opublikowano
4 minuty temu, lukadd napisał(a):

I co z tego jak realnie nie znamy liczb ile faktycznie bezpośrednio zostało zakupionych przez graczy, a ile poszło z pierdylionem sprzętu do którego dokładali RE9, myszki, klawiatury, routery, mobasy, gpu, krzesła gamingowe itd, ta gra była sprzedawana z niemal wszystkim :E

Zresztą to inne gry, inne klimaty. Mówię, takiego Crismona bardziej do murzyna w otwartym świecie bym porównywał niż de RE :E Chociaż to i tak raczej chyba obraza dla tej gry porównywać ją z Murzynem od UBI :rotfl2:

Też prawda 

Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Też nie bo nie jest w abo.

No dla tego beka z UBI, bo murzyna mieli po 24h od premiery raptem 1mln graczy, a tu jakiś koreański wynalazek i pyk 2 bańki i to sprzedane w niecałe 24h po premierze :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

To tylko świadczy o poziomie dzisiejszych graczy, mają problem ze wszystkim bez prowadzenia za rączkę i niańczenia. Ja tam się dobrze bawię, na pewno o wiele lepiej niż w Death Stranding 2. Eksploracja w tej grze jest świetnie zrealizowana, podoba mi się to, że wchodząc do miasta wszystko jest nieznane, nie wiem, kto jest kto, co sprzedaje, dopóki z tą osobą nie porozmawiam.

Edytowane przez DITMD
  • Like 1
  • Upvote 2