PaVLo 919 Opublikowano Sobota o 18:00 Opublikowano Sobota o 18:00 Ja tylko żałuję, że po niemal 100h "lizania ścian", zbliżam się do finału wolałbym drugie tyle, bo ta gra niemal nie chce się znudzić 2
STALKER 75 Opublikowano Poniedziałek o 11:04 Opublikowano Poniedziałek o 11:04 Na 7800xt z far 4 śmiga elegancko podobnie jak BF 6. Wystarczy podmienić jeden plik.
z1k 43 Opublikowano Poniedziałek o 20:56 Opublikowano Poniedziałek o 20:56 nieźle to wykombinowali, na ostatni week 11 albo na 9 obstawiam dadza RT, żeby zrobić boom na gre jeszcze raz.
PaVLo 919 Opublikowano Poniedziałek o 21:59 Opublikowano Poniedziałek o 21:59 No i skończyłem główny wątek. Znalazłem chyba wszystkie questy, ale nie wiem czy znalazłem wszystkie wyścigi. Została mi jeszcze sprawa gniazd przemieńców, ale nie wiem jak sie tam dostać. Raz do jednego wszedłem (w długim tunelu na górze mapy), ale mnie sprali i darowałem sobie, jednak teraz mam mocniejszą postać i chciałem znów podejść tam, ale już wejście było zablokowane jakąś żywą masą Odkrył ktoś do czego służą te korzenie, co można znaleźć przy wodzie? Jeszcze nie szukałem porad na necie, ale trzeba będzie w końcu skorzystać w takich sprawach
Reddzik 2 771 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Mamy to, można grać. RT https://pilgrimoutpost.techlandgg.com/news/update-14 Cytat Update 1.4 is our biggest update to date! Introducing New Game+, Legend Levels, hundreds of improvements, new achievements and more! And, this weekend, enjoy Double XP and claim an exclusive weapon from your in-game stash! Head to the Outpost for more info. Edytowane 1 godzinę temu przez Reddzik 1 1
tgolik 547 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Żebym tylko nie musiał grać w Full HD. P. S. Ciekaw jestem Waszych opinii, bo ja mam karę. Najpierw muszę skończyć RDR2. Edytowane 1 godzinę temu przez tgolik
lukadd 2 912 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Może na DLSS balanced + FG x2 pójdzie Do 1080p musiałbyś zejść z DLSS na performance przy 4k wyświetlaczu.
Gret 557 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, Reddzik napisał(a): Mamy to, można grać. RT https://pilgrimoutpost.techlandgg.com/news/update-14 ściągam i w końcu będę mógł zagrać 1
sideband 1 775 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ta gra nawet bez RT nie ma niskich wymagań to z RT będzie morderstwo
Gret 557 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu ee tam będzie powrót do kinowych wrażeń 30kl/s
DżonyBi 1 971 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) W końcu jest RT i promocja na Steam Edytowane 1 godzinę temu przez DżonyBi
Reddzik 2 771 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ładnie działa, elegancko jak na moje potrzeby. Powiem tak, włączenie RT cieni i AO zabrało jakieś 40fps, dodanie RT odbicie spadło do ok plus minus ~70fps przy DLSS wysoka(czyli zapewne jakość, dziwnie nazwali) normalnie bez RT mam ok 110-120fps+, zaś natywne DLSS(DLAA) ok 80fps+. Dodatkowo włączenie FG podniosło do 125fps przy włączonym RT. Tutaj jest 5fps więcej, obok gdzie testowałem było 122fps z RT + FG + DLSS jakość(wysoka). Normalnie bez tego(FG) jest te ok 70fps. Przypominam mam "jedynie" RTX 4080S i gram w 1440p. Sprawdziłem grę na myszce, dualsense, nie ma jakiś chrupnięć ale to tak na szybko, nie byłem w mieście, które jest przede mną na zdjęciu. Dziwny kolor MSI Afterburner przez włączony HDR. Edytowane 1 godzinę temu przez Reddzik
sideband 1 775 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Grasz w 1080p i się cieszysz z 70fps gdzie to miejsce jest mało wymagające
Reddzik 2 771 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Akurat to nie jest to idealne miejsce, testowałem obok, gdzie miałem inny widok, więcej zieleni i zombiaków przed sobą, na tej drodze jak napisałem mam te 5fps więcej Jeśli mam być precyzyjny Tutaj z RT czy bez też fps spada patrząc z wieży. Wiadomo z RT jest mocniejszy spadek. DLAA DLAA DLSS jakość vs DLAA Spoiler DLSS jakość + FG Spoiler A tak miasto z kilkoma zombiakami DLSS jakość + FG Spoiler Edytowane 54 minuty temu przez Reddzik
ODIN85 3 502 Opublikowano 30 minut temu Opublikowano 30 minut temu (edytowane) Widać różnicę bez lupy? Edytowane 30 minut temu przez ODIN85
Rekomendowane odpowiedzi