Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
Ten plan uderza w UE a może bardziej w Polskę. Narzucanie UE jakichś przyśpieszonych negocjacji, otwarcia rynku dla Ukrainy jest śmieszne. Ogólnie słowa prezydenta to czcze gadanie. Silniejszy wygrywa a nie żadne tam agresor, ofiara. Tak niestety jest. No i gwarancje bezpieczeństwa. Co mogą zaproponować państwa czego już nie zaproponowały. Następne gwarancje USA i UK? Bo Polska chyba nie będzie taka głupia dawać gwarancje bezpieczeństwa i ruszenia z odsieczą Ukrainie za kilka lat. Zresztą równie dobrze może się skończyć jak w Gruzji, że władza zmieni się na prorosyjską w pewnym momencie bo ludzie będą obrzydzeni elitami popieranym przez Zachód. -
Przez galakty · Opublikowano
Nigdy w życiu. Tu nie ma się nad czym zastanawiać. Trochę wybór między złym i złym... Wielka płyta dla mnie ma sens gdy jest duża, tego szukają rodziny. Branie klitki do remontu gdzie żadna ściana nie trzyma pionu, słuchać jak sąsiad spłukuje kupę w kiblu, meh. Znowu deweloperka 40m2 to praktycznie kawalerka, ale jak fajnie zrobisz to sprzedać łatwiej czy wynająć będzie. -
Przez Noix · Opublikowano
Dziękuję, właśnie sam zerkałem na płyty z trzema wyjściami i był problem dzięki, zamawiam -
Przez SuLac0 · Opublikowano
za 100 juz watpie, ale za 238 ogolnie temat juz na wykonczeniu, bo albo bierzesz co maja na placu, albo mozesz sie juz nie zaplapac na dotacje jak zamowisz "swoje". -
Przez marko · Opublikowano
Same dziady i pantofle tutaj... Kiedyś "kupiłem sobie filtr stożkowy", "a ja BBSy skręcane". A teraz? "Ja kupiłem maszynę do pieczenia chleba", "a ja garnki", "w Ikei są dobre patelnie!" Ja kupiłem mikrofalówkę
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi