Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
pograłem trochę spiritbornem i wygląda na spam jednym przyciskiem. Nie podoba mi się to -
Przez Send1N · Opublikowano
Miał z gwarancją a inny miał też problem z tym że właśnie w tej wersji z pokrętłem wentylator odpalał się przy śmiesznych wręcz obciążeniach typu odpalenie przeglądarki aby przedmuchać bebechy to jeszcze pół biedy ale szło to w parze z terkotaniem wentylatora na niskich obrotach -
Przez Send1N · Opublikowano
Między 7500f a 9600x jest mała różnica w wydajności, więc jak chcesz przyoszczędzić to śmiało możesz wziąć 7500f da sobie radę z 9070xt natomiast jeżeli ma to też być sprzęt do pracy to za 850zł kupisz ryzena 7700 z 8 rdzeniami i 16 wątkami https://www.ceneo.pl/151628126 Do tego zestawu to zasilacz 550w by wystarczył także nie ma problemu, płyta jest ok. Co do pamięci to jest loteria 6400 nie zawsze jest stabilne nie ważne czy to będzie ZEN4 czy ZEN5 dlatego bezpieczniej jest wziąć pamięci z profilem 6000 jak ktoś nie chce grzebać przy niczym więcej w biosie jak włączenie profilu expo dla ramu. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
310.5 dostała jednocześnie z Innymi ale Presets wyższego w tym nie ma. Zresztą NVidia tu też potwierdziła że nie ma nowszej wersji a szkoda bo Cyberek bez RR to szkoda oczu na to ☺️ -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Za pisanie takich pierdół to się powinno nagradzać odpowiednio, napisałbym co się zdegradowało i nie u autora tematu, ale to by wołało o odpoczynek
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi