Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, maxmaster027 napisał(a):

@tomcug Myslalem, ze on ma w lesie, bo wygaldalo tak jakby zaczął grać od nowa, dlatego sie zdziwiłem. W sumie różnica jest bardzo duza. Żeby nie powiedziec jakby inna gra była

obraz.thumb.png.d572d57de71fafd4c76fd89bf5ee2a67.png

Gdyby tylko dało się to przeczytać kilka linijek wyżej... :kwasny:

Opublikowano
W dniu 22.02.2026 o 22:12, Grolshek napisał(a):

Po Waszych namowach odpaliłem gierkę żeby zobaczyć czy nowe ustawienia pamięci się nie wywalają i...wsiąkłem. Etap z latarniami, który sprawiał mi rok temu trudność przeszedłem ot tak po prostu, wlazłem do tuneli i jest fajnie. Notabene DLSS zrównoważony i 4080S zbita do 2700mhz i gra w full detalach 3440/1440 trzyma powyżej 80 klatek. Najs.

No racja nie skumałem sie ;P w sumie ja tej gry nie przeszedlem. Mowie mi sie zbugowala. Wiem, że tam jest sporo rozdziałów.

U mnie to jak w to grałem zaraz po premierze, to jak zaczałem grać jakos w akcie drugim, gdzie musisz podejsc pomiedzy te drzewa i poswiecic latarka i tam leci dalej fabuła. To ja mialem to zbugowane swieciłem i nic sie nie działao probowalem na 100roznych sposobow przechodzilem to raz jeszcze itp itd. Ostatecznie sciagnalem save, i tam byly savy od aktu jakies daleszego 3ciego chyba alen ie bylem pewien i wlasnie te metro i inne. No to sobie popatrzylem i jakos mi sie grac odechcialo wtedy pamietam. I tego starego save wlasnie mialem.bo sie z uploadowalo. 

W kazdym badz razie, bugi tego typu które powoduja to że zacinasz sie na fabule, skutecznie potrafia zniechęcic. Mimo sciagniecia czyjegos save, jakos uznalem ze to nie moja gra i odechcialo sie