Alan Wake 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Mi steam pokazuje 40 godzin ale pewnie wraz z afk. Ganiałem tam i tu, czasem padłem musiałem wczytywać grę, często też długo siedziałem w kącie zanim zdecydowałem się na atak, ale nie ma bata by tyle godzin dobić tj 70 godzin. Gierka jako sam gameplay mi się podobała, nie podobało mi się to co zrobili w fabule, znałem fabułę ze spoilerów- te mocne akcje, które wyszły na świat zanim gra się ukazała, czy to golf czy inne rzeczy, pamiętam jak mówili, że to nie prawda, że nie ma tego w grze, a potem okazało się, że to była prawda to co wyciekło, długo się broniłem przed graniem ale zagrałem dla samego gameplayu. Gierka bardzo mi się podoba nawet z tym "badziewnym" podejściem do tego, że to już nie jest gra o Ellie i Joelu, typowe TLOU, zeszlo na dalszy plan, tutaj przoduje Abby, ona jest jakby na pierwszym planie, a Ellie jako ta zła przez jej nienawiść, chęć zemsty itd. Takie odwrócenie kota ogonem za pierwszą część. Ograłem ją dwa razy raz na PS5 wersja PS4, drugi na PC w lepszej oprawie- part 2, jedynkę ogrywałem 3 razy, PS3, PS4 i wersja PS4 na PS5- nie mam part 1. Oprócz gry mamy fajny serial. Czekam na kolejny sezon. -
Przez marko · Opublikowano
Oczywiście, że chinole. Ludzie są "sprytni" i nie będą przepłacać za Osram czy Philips -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Jasne rozumiem ale nie o kamere mi chodzilo stikte bo to o czym mowie zostalo dodane niedawno -
Przez lokiju · Opublikowano
Niech się kisi na półkach, w końcu ramu nie brakuje. Wbrew pozorom tych co zapłacą każdą cenę nie ma tak wiele. To widać po tym jaki ruch się zrobił w temacie LGA1700 i AM4. Większość komputerów jakie się teraz składa to stare platformy.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi