Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Godlike napisał(a):

Ponoć nawet jakieś hajsy zarobili i nie są stratni tylko nawet na plusie, a ta grę AAAAAAA o piratach można teraz kupić za 26 zł :E

W ciągu ostatnich siedmiu lat łącznie Ubisoft zarobił dokładnie 0 €. W tym roku szykuje się strata, w zeszłym roku fiskalnym zarobili na waciki.

• Like 1
Opublikowano
W dniu 21.11.2025 o 19:55, tgolik napisał(a):

W ciągu ostatnich siedmiu lat łącznie Ubisoft zarobił dokładnie 0 €. W tym roku szykuje się strata, w zeszłym roku fiskalnym zarobili na waciki.

Spokojnie kto miał zarobić to zarobił... Nikt tam z nudów co rano do ''pracy'' nie wychodził.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Godlike napisał(a):

Przychód to nie dochód i są 120 mln na minusie,

A gry-online, zamieniło się już w portalik o zerowej wiarygodności w którym połowa artykulików jest pisana przez AI, druga połowa to teksty reklamowe Amazonu, plus ten artykuł sponsorowany na temat Ubisoftu, który ma tak skonstruowany tytuł, żeby się ładnie wyświetlało w wyszukiwarkach "zarobił 772 miliony...", zresztą ten tytuł zmieniali już ze trzy razy :)

Tencent ma wpakować w nich docelowo 3 mld, na razie wpakował 1,16 mld, dlatego jeszcze żyją.

Edytowane przez Ryszawy
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano

I założę się, że tłumaczyło AI, a dopiero po tym jak się szum zrobił w komentarzach, ktoś to w redakcji przeczytał i zaczął poprawiać, tak dzisiaj wygląda największy serwis o grach w Polsce.

• Upvote 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wróciłem po roku do Outlouz i chyba zrobiła się z tego fajna gra. Chodzi idealnie płynnie, wygląda pięknie, bardzo szczegółowo, fajne przerywniki filmowe, mechaniki stały się przyjemne i intuicyjne.

P.S.

Na razie godzinka grania, jeżeli po dłuższym czasie okaże się, że jednak się myliłem, to dopiszę "keine" do tego posta.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, tgolik napisał(a):

Wróciłem po roku do Outlouz i chyba zrobiła się z tego fajna gra. Chodzi idealnie płynnie, wygląda pięknie, bardzo szczegółowo, fajne przerywniki filmowe, mechaniki stały się przyjemne i intuicyjne.

P.S.

Na razie godzinka grania, jeżeli po dłuższym czasie okaże się, że jednak się myliłem, to dopiszę "keine" do tego posta.

Daj proszę znać bo szukam czegoś fajnego na urlop grudniowy a bawiłem się całkiem dobrze w demie.

edit: osiem dych nie kasa kupiłem, pobawię się

Edytowane przez Grolshek
Opublikowano
Godzinę temu, tgolik napisał(a):

P.S.

Już się misja nie kończy jak Cię złapią. To najważniejszy plus.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Bo to jest na prawdę dobra gra, ale do tego trzeba mieć własny rozum, aby zrozumieć, a nie słuchać/oglądać internetowych randomów, którzy nie widzą nic poza ścianami swojej jaskini.

Edytowane przez PaVLo
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Kadajo napisał(a):

No teraz można się zainteresować, cena gry właśnie przebiła magiczne poniżej 50zl na Ubikacji ;)

image.thumb.png.d7b935a56eb6e451bc5d119b0103b0b1.png

Hold! Ja bym jeszcze trochę poczekał. Niedługo pewnie będą dodawać kod z grą do drwala w Maku. Taki hicior. Druga flagowa produkcja Ubi po fenomenalnym Assasynie. Ubisoft niegdy nie był w tak dobrej formie.

A poważnie. Miło patrzeć jak rynek weryfikuje takie produkcje.

Edytowane przez Sidr
  • Upvote 1