Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Byłoby fajne, gdyby nie te japońskie idiotyzmy.... Jak nie dziewczynka-robot, to niemowlę w słoiku... Tyle lat po wojnie, a choroba popromienna dalej zbiera żniwo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzałem gameplay. Cieszę się że eksperymentują, ale ten eksperyment chyba jednak nie dla mnie. Szczególnie z tymi minigierkami z hakowaniem - czuję że to by się szybko przejadło. No i nie ukrywam że nie mam obecnie ochoty na grę w takich klimatach. Może kiedyś na jakiejś promce. :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Obejrzane. No cóż, graficznie tyłka nie urywa. Artystycznie bieda. Te zabiegi. neutralne kolorystycznie otoczenie plus wstawki z pomarańczem, niebieskim, to było modne w epoce Mirror’s Edge. I tam zostało to zrobione lepiej. Do tego mini łamigłówki w trakcie strzelania? Ja tego nie czuję. W tym fragmencie nie ma dosłownie nic, co by mogło przekonać mnie do kupienia tego.

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano (edytowane)

Mnie się artystycznie nawet podoba, mam wrażenie, że mogłaby to być całkiem fajna gra - gdyby nie te japońskie fetysze... Cały czas będzie trzeba biegać z lalką niesioną na barana? No to na PC może to jak dla mnie nigdy nie wychodzić...

Edytowane przez Zas
  • 1 miesiąc temu...