Wybieramy opony (letnie, zimowe czy też wielosezon)
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tooth · Opublikowano
Fix Knor bedzie w piatęk późnym popłudniem -
Przez Dirian · Opublikowano
No niby nie ale używka na gwarancji koło tysiaka to IMHO lepszy deal niż nowa 4060-tka. -
Przez Qrdello · Opublikowano
NIe masz się co szczypać, curve optimizer najgorsze co zrobi to wprowadzi niestabilność. Ja ustawiam zawsze all core -30, limity dla procka 105W -110/80/110 i raczej nie miałem przypadków żeby nie działało. Dużo chłodniejszy układ, R7 7700 na takim samym ale 360 chłodzeniu po takich zabiegach trzyma boost na 4.9ghz i jest stabilny w r23 pod 20 minutach wygrzewania na 65C. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Mam Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) 6000 DDR5 CL30. Czyli pojdzie na Asrocku na luzie? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Zmiany od dzis: "Wpadł do nas ASTRO i… ukradł wszystkie trofea. Nieźle się obłowił w te wszystkie platyny, które ostatnio wbiliście W związku z jego niecnym występkiem – od jutra zasady kalendarza adwentowego ulegną zmianie. Wasze dotychczasowe punkty zostaną jednorazowo wyzerowane o północy. Zmieniamy wartość trofeów. Od teraz za trofeum platynowe zgarniecie 300 punktów, za złote – 90, srebrne – 30 i 15 za brązowe. Niebo nie jest limitem – za to limitem są punkty. A łącznie za trofea można zdobyć każdego dnia maksymalnie 1000 punktów. Jeśli kilka osób będzie miało tę samą liczbę punktów, kryterium do przyznania nagrody będzie odpowiedź na pytanie konkursowe przesłane do Was mailowo. Jeśli Wasz znajomy dołączy do gry z Waszego linku, otrzymacie 50 punktów. Życzymy Wam dobrej zabawy!"
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi