Co się dziś zepsuło w Twoim aucie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MJRegul · Opublikowano
Ze względu na zakup B580 (i jego zadowalające mnie osiągi jednak ) i docelowo 5070 Founders (bo lubię wygląd Foundersów) zdecydowałem jednak o sprzedaży(!) 4070 Ti Super od MSI, wersja Expert co mam w kompie od roku czy ileś. Gram 3 godziny w weekend a wszystkie DLSSy i inne XeSS pozwalają mi grać we wszystko co chcę w 80-90fps+. Jestem niesamowicie zdziwiony wydajnością B580 a w sumie tym, że jej niska wydajność jednak mi wystarcza... Ogarnąłem już OC w nim na 3100MHz+, wystarczy działać na full screenie a nie w pełnym oknie by nie wywalało przy FG A FG mocno daje radę, nawet np w BF6 gdzie nie czuję w ogóle laga przy bazowych 60-65fps około a gram casualowo w 100%. Tak więc owszem - POYEBAŁO mnie, może będę żałował ale B580 mi pasuje a później będę na zmianę działał sobie z 5070. 12GB Vramu i zmiany detali na niżej niż najwyższe jakie są mi nie straszne w 1440p przynajmniej na razie, najwyżej będę później płakał Macie moje pełne błogosławieństwo śmiać się ze mnie ze zmiany szybszej karty na słabszą (słabsze) -
Przez Fatality · Opublikowano
Tylko zakaz oznacza wyeliminowanie ludzi, którzy robią to aby utrudniać pracę służbom i zawracać dupę. Wtedy, każdy nagrywający = potencjalny szpieg, bo zwykły człowiek nie chciałby by zawinięty od razu za złamanie zakazu. Długoterminowo taki zakaz odciążyłby służby bo byłoby mniej takich przypadków. Tak uwazam -
Przez kubon · Opublikowano
Miałem kilka zaznaczone, po 1200-1300 schodza w 1-2 dni -
Przez Krzysiak · Opublikowano
BQ tak to rozegrał że dał czarne wszystkie do białej budy Kabli połowa z tyłu do wywalenia, bo wiszą tam niepotrzebnie między innymi 2 uszkodzone DP ale są pospinane pod biurkiem i nie ma kiedy tego porozcinać żeby zrobić porządek -
Przez wallec · Opublikowano
@Krzysiak sztos! te śrubki na biało albo jakieś niskie te kable na białe albo schować
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi