Co ostatnio kupiłem dla swoich czterech kółek?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keller · Opublikowano
Nie ma tam nic poza informacją, że bon do wykorzystania tylko w tym sklepie i w innym nie można. A że nie działa? Nie ich sprawa. No i mi wyblakło. Ale to tak jest z tymi paragonami. Kiedyś składałem np. od dentystów, czy inne takie to po jakimś czasie biała kartka. Chętnie bym tam zadymę zrobił, ale to już całkiem krzywo będą na mnie patrzeć, bo też już się czepiali że z koszykiem nie chodzę. Wolę z reklamówką. No ale złodziej pewnie... -
Przez Camis · Opublikowano
U mnie też w nocy w pokoju gdzie śpię utrzymuje własnie te 15-16 stopni max. W dzień 19-20, więcej nie bo mi za ciepło Widze swojak Łódź k*** Zawiń angielkę w tytkę -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Na tym polegał paradoks że mieli to spolszczone kiedyś a remake nie miało na premierę. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Nie wiem czy mieli łatwo czy nie, dzięki za przypomnienie, bo grałem w starą wersję, w nową jeszcze nie, nie pamiętałem, że miała napisy. To jednak sporo czasu im zajęło ogarnięcie napisów. -
Przez Czarny_PLone · Opublikowano
Dzięki za porównanie chyba jednak zostanę przy intelu. Jaki można maksymalnie dać minus na - core voltage offset bo widzę że lenovo daje taka opcję w swoim oprogramowaniu ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi