Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, hubio napisał(a):

"Według sądu nie zrobiłem filmu dla uzasadnionego celu społecznego."

Jak to nie, Sylwek tym ruchem wywalil chwast z internetu - bo z czego on jest najbardziej znany? Z zakladanie prezerwatywy na glowe i glupie teksty rasistowskie o dzieciach w afryce.

25 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Wardęga to był ten polski Remi?

Tak, pies-pajak.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, ryba napisał(a):

Jak to nie, Sylwek tym ruchem wywalil chwast z internetu

Tym ruchem to głównie nabił jeszcze kolejne setki tyś. wyświetleń i dużo $$$$ i pewno to sąd miał na myśli mówiąc o braku celu społecznego :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
3 godziny temu, Camis napisał(a):

Z tego co czytam ta zabita to była niezły ananas z kuratorem od lat.

0faf7abf0c1a5025bcecd36cfe8f08365a37cee9

Tak właśnie gdyby rodzice , nauczyciele , szkoła , otoczenie zareagowało ta dziewczyna by żyła , bo przerwali by jej prześladowania tego chłopaka 

Opublikowano

16-latka to już w zasadzie dorosła osoba, więc wpływ rodziców czy szkoły jest już mocno ograniczony. W takim wieku już ludzie opierają się na własnym rozumie, jaki by on nie był. A jak już szukają autorytetu, to na tiktokach.

Jeśli rzeczywiście była mocną hejterką, no to cóż, czasem karma dopada nagle.

Opublikowano
8 minut temu, adashi napisał(a):

16-latka to już w zasadzie dorosła osoba, więc wpływ rodziców czy szkoły jest już mocno ograniczony. W takim wieku już ludzie opierają się na własnym rozumie, jaki by on nie był. A jak już szukają autorytetu, to na tiktokach.

Pozwolę się nie zgodzić z tym , są wyjątki ale wg mnie człowiek dużo później dojrzewa do zaprzestania robienia głupot niektórzy maja po 30 lat i nadal maja myślenie 10 latka

Opublikowano
37 minut temu, Tankietka napisał(a):

Pewnie utajnią rozprawę i guzik się dowiemy jak to mniej wiecej było. Może z czasem jakiś dobry dziennikarz to opisze np. w "Detektywie".

Spokojnie, wszystkiego dowiesz się za jakiś od naszych wspaniałych podcasterów kryminalnych, zwłaszcza damskich. Kwestia czasu. Mogą mieć tylko problem z typowym dla nich początkiem - była piękną, dobrą dziewczyną. Dobrze się uczyła i dokarmiała kaczuszki w parku. Całe życie było przed nią. Kurator i potencjalne "znęcanie się" nieco psują im narrację. 

Opublikowano
58 minut temu, adashi napisał(a):

I tu sam dochodzisz do senda problemu :) To rola rodzicow, by ta 16-letnia istota miala jakis zalazek wlasnego rozumu, wartosci.... ale jak dawalo sie za duzo wolnosci + social media, to nawet z pozoru "grzeczne" i z "dobrego domu" jest najbardziej podatne na zle rzeczy w mlodosci.

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Wstrząsający wpis matki Bartosza G. "Maja już nikogo nie skrzywdzi"

Niczym lwica matka Bartosza G. zatrzymanego w związku z zabójstwem 16-letniej Mai z Mławy (woj. mazowieckie) broni swojego syna, który jest atakowany w sieci. Katarzyna G. z dużą częstotliwością wrzuca nowe posty w social mediach. Szczególnie jeden z nich wywołał poruszenie. Cytują go również greckie media. — Maja już nikogo nie skrzywdzi! — pisze w nim matka Bartosza G.

(...) Maja już nikogo nie skrzywdzi! (...) Moje życie się skończyło, a jak syn targnie się na swoje życie, to ofiar będzie więcej. Bardzo żałuję, że nie wyjechałam z synem z tej toksycznej społeczności. Może wówczas uchroniłabym syna przed cierpieniem, z którym musiał się zmierzyć i zaznalibyśmy spokoju. Starałam się, jak potrafiłam najlepiej, być kochającą i wspierającą matką. I w tej kwestii interesuje mnie tylko zdanie mojego syna — napisała w social mediach Katarzyna G., używająca pseudonimu Joanna D.

Cytat

Greckie media powołują się również na kontrowersyjny wpis samego Bartosza G. Nie można go już zobaczyć w social mediach, bo czas jego wyświetlania się zakończył.

Nie każdy bohater nosi pelerynę. Przeżyłem piekło. Poradzę sobie ze wszystkim. Nikt już nie umrze. Potwór zniknął. (...) Wstałem i poszedłem dalej, a ty nadal jesteś w pętli. Ludzie warczą jak głodne psy. Oni nic nie wiedzą, ale są zamieszani, to ich problem, nie mój, już mnie to nie boli

– miał napisać Bartosz G. w jednym z social mediów.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/mlawa-zabojstwo-mai-matka-bartosza-g-zamiescila-kontrowersyjny-wpis/52vd4v5

Edytowane przez Camis
  • Confused 1