Mój Garaż / moje Auto.... dodaj swoje
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Sytuacja na froncie wpływa na negocjacje Według ppłk. Żorina, rosyjskie postępy są dziś konsekwentne, a linia obrony w kilku rejonach wymaga natychmiastowego wzmocnienia. Bieżąca sytuacja na polu bitwy zaczyna wpływać na klimat negocjacji. - W niektórych rejonach, przy braku pilnych zmian, sytuacja będzie już krytyczna. Prawdę mówiąc, dawno nie pamiętam takiej szybkości natarcia wroga. Teraz nie chodzi o utratę konkretnych osad, ale ogólnie o znaczną poprawę pozycji operacyjnej wroga na całych kierunkach - zauważył Żorin. – Te negocjacje przypominają chocholi taniec nad ginącymi ludźmi – tak ocenia sytuację płk. rez. Piotr Lewandowski, wojskowy analityk, weteran misji w Iraku i Afganistanie.. Jego zdaniem rzeczywistość na froncie jest brutalna i nieubłagana. – Ukraińscy żołnierze i cywile codziennie giną, a armia codziennie traci teren. Powoli, ale traci. Ukraina musi w końcu stanąć przed brutalnym faktem: Donbas będzie trzeba oddać https://wiadomosci.wp.pl/fatalne-doniesienia-z-frontu-polski-analityk-ocenia-ze-ukraina-bedzie-zmuszona-oddac-donbas-7225997137222208a Więc już wiecie dlaczego Trump mówi, że Załenski nie ma kart i dlaczego te propozycje są de facto kapitulacją... Być może trzeba było dogadać się z ruskimi jak była lepsza sytuacja. Sam nie wiem.... Ale na pewno jechanie po Trumpie nie jest też do końca ok bo pomoc Ukraina ma jaką miała i tak przegrywa... Czy byłby Biden czy Trump to jest jak jest. A przecież NATO nie wkroczy aby zacząć wojnę z rosją. Może to by była jedyna skuteczna metoda powstrzymania putina, ale za cenę 3WŚ -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
A co w serwisie mu bloku wodnego nie zalożą. Poza tym dodałem, że jest taka opcja.. lepsze karty mu wczesniej polecalem bo te GPU to juz planuje kupic od jakiegos czasu. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
szkalują biednych migrantów. Jeszcze za kraty ich wsadzili, jak jakąś zwierzynę -
Przez JacekRTX · Opublikowano
Kolejna 5070Ti w dobrej cenie, tym razem od Palita KLik -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
nie chciał czy po prostu mu się nie udało bo jest nieudasem xDDD chorągwie popisu zawsze wiedzą w którą stronę się ustawić https://przegladsportowy.onet.pl/ofsajd/najsilniejsza-kobieta-swiata-pozbawiona-tytulu-okazalo-sie-ze-jest-mezczyzna/wnxm46w ale dyskryminacja
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi