Mój Garaż / moje Auto.... dodaj swoje
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tornado3 · Opublikowano
12th KS fajny sprzęcik Tam jest chyba all core 5200mhz więc lepiej jak stock 14600k -
Przez musichunter1x · Opublikowano
W końcu dokończyłem drugą postać w Resident Evil 1 Remake. Jakoś nie mogłem do tego usiąść, a teraz chciałbym od razu zacząć kolejne podejście i zejść poniżej 3godzin na normalnym poziomie Niech się okaże jaki sprzęt będzie potrzebny do HL3 oraz nowego Dooma to może zamiast wymiany sprzętu kupię sobie używanego Steam Decka. Nie chce mi się odpalać całej skrzynki do czegoś takiego. Teraz kolej na oryginalnego RE2 i potem RE3 z GOGa. -
Przez Vulc · Opublikowano
W sensie w następnym? Z taką kolejką to faktycznie jest co robić. Moja jest równie długa, ale przestałem się przejmować. Życia nie starczy, doby nie rozciągniesz. Różnica jest taka, że gier typowo od Sony już raczej na mojej tapecie nie ma. GoT mnie tak wymęczył, że Yotei na premierę nie kupię. Fanem pająka nigdy nie byłem. Ratchet&Clank? Nie, Jak&Daxter. O ironio, Death Stranding 2 jest takim najbardziej exowym tytułem na horyzoncie. Czas gier na wyłączność dobiega końca i tego mi będzie najbardziej brakować. Atmosfery podczas E3 i innych branżowych imprez, komentowanych na żywo na forum, gdzie wychodząc na chwilę do klopa, musiałeś nadrabiać 4 strony absolutnie topowych pocisków. Well, z wiekiem człowiek się robi sentymentalny. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
pasowało by jeszcze jakieś pbo minus 150/200 ustawić, bo te x600x3d mają zawsze niższe zegary:) -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
No i chyba sobie odpuszczę Frigid Outskirts... @dan254 jakiś tip? Ci ludzie co wymyślali DLC do DS2 to nie wiem skąd ich wzięli, bossy SPOKO, lokacje OK, ale dojście do bossów to droga przez mękę, gdyby to jeszcze było wymagające, a nie nawalimy mobów i męcz się... Nosz awruk, jak jeszcze w DLC1 i 2 szło sobie speedruna zrobić do bossa, tak wyżej wymieniona lokacja po 5 razach doprowadza mnie szewskiej pasji... I chyba te dwa Psy czy co to jest, daruję sobie, pójdę sobie na Vendricka i zakończę serię DS i czas na ER
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi