No ale co poradzę, jak się tak wykładają.
No chyba, że specjalnie trolują udając, że tragicznie nie umieją trolować i jest to trolcepcja oraz wyższa szkoła baitu, wtedy to chyba nawet by trzeba trochę podziwiać za wybitność w swojej profesji
Zaskoczę Ciebie, wbicie takiego levela to nie wyczyn przez ostatni miesiąc z glitchem na expa, chińczycy mieli już wcześniej, jeszcze w 2k25 ten patent. Wystarczy zostawić na kilka h kompa dziennie i zrobić kilkanaście resetów. ĘĄ przywrócili zwiększony limit na mln expa na dzień, więc to nie problem wbić. Minus taki, że nic z tego nie masz ^^ Ja korzystałem z exploita jak jeszcze była możliwość levelowania broni i pojazdów w kilka minut na 50+, wbiłem 500lvl i przestałem grać. Gdybym dalej korzystał z exploitów i grał, byłby to pewnie ponad 3000lvl
Ja w ogóle do wczoraj nawet Steama nie miałem zainstalowanego na laptopie z tym Ultra 5 226v, bo on nie jest do gier. Sam fakt że można na malutkim APU uruchomić najnowszy XeSS i MFGx4 zasługuje na pochwałę. AMD nadal nie potrafi nawet podstawowego FSR4 uruchomić na żadnym APU. Z tej perskeptywy to ten MFG ratuje sytuację, bo na bazowym 20 fps nie da się grać, a na 40-60 z MFG da się używając kontrolera. Czyli nagle z dnia na dzień, na biurowym procku można wykonać gaming. I celowo nie sprawdzam gierek które mają bazowo 60fps bo robienie płynnej gry z gry która już wcześniej jest płynna, jest mało ciekawe. To już i tak robi każdy recenzent Ktoś powie: a to czemu nie zrzucisz rozdzielczości? Bo się zrobi mydło. A XeSS daje gites obraz.
Rekomendowane odpowiedzi