Wszystkiego najlepszego! Czyli ile nasze auta mają na blacie :D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
No duchy będą przygotowane, bo zdaję sobie sprawę że dopiero się zacznie ostra jazda, teraz jak zwiedzam Pogrobno to czuję że to dopiero przedsmak tego co będzie mnie czekać . Jeszcze muszę trochę nad rolami popracować i używać ataków z wyskoku czy tych specjalnych ataków, bo co jak co ale tutaj bossowie są jednak bardziej popierdzieleni niż w Soulsach, tzn. ataki są strasznie nieprzewidywalne i zaskakujące. No z tymi kamieniami na razie to spoko jeżeli chodzi o podstawowy miecz, a tego Fanga mam na +1, bo jedyna lokacja gdzie był ponury kamień to ta kopalnia. Dzisiaj jak zwiedzałem jakieś podziemia (te z Patchesem) to widzę krzaki, gościa za nimi, więc na kucaka się czaję, a tu linka z dzwoneczkami i cała armia wrogów się na mnie rzuciła, fajny motyw, tak samo jak Ci goście z trąbką, myślę co to za broń mają... a później się zjarzyłem że to trąbka. I nie wiem czy dobrze zrobiłem wybaczając Patchesowi... bo czuję że menda pewnie jeszcze nie raz się pojawi -
Przez Jaycob · Opublikowano
Spoko.;) Ja tak bym nie mógł, drażniłyby mnie te wszystkie niepoukrywane kable...:P -
Przez DżonyBi · Opublikowano
https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/931806 Taniej subskrypcje z okazji BF -
Przez x0Rysiu0x · Opublikowano
Witam, planuje zakup nowego komputera, bo aktualny już jest nieco stary. Kwota, jaką planuję na niego wydać to około 4000zł, dobrze żeby zestaw dało się w przyszłości rozwinąć. Komputer bardziej będzie służył do użytku codziennego, czasem do grania. Na obecną chwilę ze starego komputera planuję wyjąć kartę graficzną i zamontować w nowym komputerze, a za kilka lat jak będzie potrzeba to zamontować lepszą. Dlatego nie uwzględniam w zestawie karty graficznej. Zaglądałem do tematu polecanych zestawów komputerowych i zastanawiam się nad taką opcją: "Najlepszy zestaw PC do 7100 zł Procesor: AMD Ryzen 5 9600X - 1099 zł Chłodzenie procesora: Endorfy Fortis 5 Dual Fan - 169 zł Płyta główna: ASRock B650M-HDV/M.2 - 499 zł RAM: Patriot 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Venom - 425 zł Karta graficzna: Gainward GeForce RTX 4070 Ti Super Python III OC 16GB - 3599 zł SSD: Patriot 2TB M.2 PCIe Gen4 NVMe Viper VP4300 Lite - 489 zł Zasilacz: Fortron VITA GM 1000W - 549 zł Obudowa: Genesis Irid 505 Black V2 - 259 zł" Bez karty graficznej zestaw kosztowałby więc 3 489 zł. Zastanawiam się, czy jest ciekawsza opcja, bądź możliwość zmodyfikowania zestawu. Myślę nad rozglądnięciem się za jakimiś promocjami i kupowania części z rożnych źródeł, ale z drugiej strony było by to rozłożone w czasie i niekoniecznie udało by się kupić podzespoły na promocjach. Zestaw planuję złożyć samodzielnie, pewnie chwilę mi to zajmie, poprzedni komputer dałem radę złożyć sam po ogarnięciu kilku poradników. A co z wysłużonym staruszkiem? Nadal świetnie nadaje się do użytku codziennego, na upgrade Windowsa nie ma co liczyć, bo już za stary. Myślę nad zakupieniem do niego jakiejś budżetowej używanej karty graficznej lepszej od tej w procesorze, aby posłużył ojcu. Patrząc na to, co można dostać za około 250 zł planuję zakup używki z roczną gwarancją. Czy wybór pokroju RX560/RX570 za około 250 zł z roczną gwarancją to dobry wybór, czy może poszukać czegoś tańszego? Stary komputer będzie służył do przeglądania internetu i oglądania filmów, do gier raczej nie będzie używany.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi