Wszystkiego najlepszego! Czyli ile nasze auta mają na blacie :D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lamparcicho · Opublikowano
A ja na Part II na PC Byłaby beka, jakby zapowiedzieli trójkę niedługo i premiera pod koniec obecnej generacji. Biorąc pod uwagę, że jedynka wyszła w 2013 bodajże a dwójka 7 lat później to kto wie... Chyba jedyna gra, dla której bym kupił na chwilę ps5 i puścił dalej po przejściu -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Miałem chwilę oleda od Samsunga, zawiodłem się l zwróciłem go, wolałem wrócić do LG. Color volume jest szerszy ale po oczach dawała nadmierna saturacja której nie skalibrować żeby było idealnie. Co z tego, że wszystko jest nasycone, skoro to nie wygląda naturalnie. Zanim zwróciłem Samsunga już miałem w domu LG C3, włączyłem oba i zapytałem żonę który ma ładniejszy obraz. Ku memu zdziwieniu wybrała LG. No i Samsung ma fatalny skaler. Obraz w niskich rozdzielczościach, czyli gry na switchu i wiele gier na PlayStation lepiej wygląda na LG. Porównywanie oledów od LG i Samsung to jak porównywanie głośników wharfedale i focal. Obie firmy robią dobry sprzęt, ale jednemu konsumentowi spodobają się te głośniki, które mocniej łupią a drugi będzie preferował naturalność brzmienia. -
Przez Dirian · Opublikowano
No to już w ogóle fajny deal. Trzeba polować.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi