Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bbandi · Opublikowano
Dziś widziałem ludzi z potwornie wielkimi worami z butelkami przy butelkomacie, naprawdę nie wiem skąd te wory wzięli ale skanowanie tego to wieczność i weź stój w kolece za takimi A z drugiej strony ja z małą reklamóweczką i po 10 butelkach "automat pełny" i klops co wtedy robi gość z tym worem jak spadochron -
Przez Krisol · Opublikowano
Przy P14 Max oraz Pro będziesz miał odrzutowiec przy włączaniu PC oraz przy wychodzeniu ze stanu uśpienia. be quiet! PURE WINGS 3 120mm (BL104) to wersja DC, be quiet! PURE WINGS 3 120mm (BL105) to wersja PWM, kosztuje 47 zł. Fluctus za 49 zł też jest całkiem spoko. Na amazonie za 21,90 zł jest jeszcze THERMALRIGHT TL-C12C, to bardziej konkurent dla Arctica P12 - wydajność gorsza, kultura pracy równiejsza. -
Przez Necronom · Opublikowano
Zawsze mnie zastanawiała sensowność wrzucania filmów od jakichś gamoni youtubowych. Jakby to była jakaś wyrocznia i nie można po prostu swojego zdania napisać. No szczególnie na temat SH. Takich debilizmów jakie wygadywał to nie szłyszałem. -
Przez Raf3D · Opublikowano
Cieśnina Ormuz nie ma nic wspólnego z transportem komponentów PC. Tylko pośredni bo paliwo zdrożało, a to ma wpływ na praktycznie wszystko, pośredni, tak samko jak cena prądu -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@Kadajo vcore masz typowy dla dobrego UV. A jak jeszcze dla PBO +200Mhz zrobi vcore w okolicy 1.18-1.2v to git procek.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi