sideband 3 101 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca https://drive.google.com/file/d/1nZEJK_yzRwIcGGZEnnWGyInA45MyK2tL/view 620.02 1
Adikon 190 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Cześć! Z góry przepraszam za powtarzające się ode mnie pytanie, ale najzwyczajniej w świecie mam mało czasu na gry teraz, a co dopiero kombinacje ze sterami. Siedzę na 596.36. Jest sens aktualizować sterowniki dla 4090? Zależy mi też na panelu NVIDIA trochę, bo korzystam z NVIDIA surround (triple). Z góry dziękuję za pomoc 😉
PaVLo 1 290 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca Ja siedzę na 596.49 i na razie nie czuję potrzeby ich zmieniać. 1
leven 967 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca (edytowane) Co prawda nie posiadam tak silnej karty, jak 4090, ale szczerze piszę, że sterownik 610.74 nie powoduje problemów. A jak chcesz mieć ptaszka na fizyce, ustaw go w opcjach NIP: EDIT: aha, przecież to seria 4xxx Edytowane 12 Lipca przez leven 1
samsung70 374 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca czy nv profile inspector to jedyna opcja na ustawienia w stylu panelu sterowania z poprzedniej generacji sterowników?
Nex1M 132 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca (edytowane) 25 minut temu, samsung70 napisał(a): czy nv profile inspector to jedyna opcja na ustawienia w stylu panelu sterowania z poprzedniej generacji sterowników? Ja osobiście pobieram stary panel Nvdia z Microsoft Store i w rejestrze zmieniam parametr EnableGR535 na 0 w lokalizacji Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvlddmkm\Parameters\FTS żeby sobie włączyć wyostrzenie starego typu. Lub skryptem którego aktywuje co aktualizacje sterowników która powoduje reset parametru EnableGR535 Nvidia Legacy Sharpen.reg Revert.reg Edytowane 20 Lipca przez Nex1M
tomcug 3 998 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca 14 godzin temu, Nex1M napisał(a): Ja osobiście pobieram stary panel Nvdia z Microsoft Store Można, ale ja sobie po prostu odznaczyłem usuwanie panelu w DDU i po zmianie sterowników panel nadal jest.
pablo8511 2 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca @sideband Siema, planujesz cos wydac? Testuje nowsze, ale zawsze wracam do Twoich 610.52 2
leven 967 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca (edytowane) Side tak powycinał stery, że jak jeszcze były kryptowaluty, to nie dało się kopać Miszcz ! Edytowane 25 Lipca przez leven 1
sideband 3 101 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca @pablo8511 Na razie nie ma takiej potrzeby.
Rekomendowane odpowiedzi