Ogólnie o pastach termoprzewodzących
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
I można ręcznie wybierać czy chcesz M czy K i nowy nie działa z RR. Myślisz, że nie umiem czytać, Sebastianku? Z drugiej strony też mogło dość do zaniku tej umiejętności, więc może pomogę: Zauważam, że DLSS4 był cięższy od 3, a 4.5 jest cięższy od 4. I to cięższy nie jak fanboye wciskają "odrobinkę" a konkretnie bo -10 i -12% na karcie za 4-5K to dla mnie bardzo dużo, a 15 i pod 20% straty na 5070 względem i tak już cięższego 4 wygląda conajmniej niepokojąco w kontekście najbliższych lat. Zauważam też, że marketingowcom NV nie wierzę. Dalej piszę, że nie wiem jak jest, tak samo jak inni nie wiedzą, chyba że ktoś uzna gadanie marketingu Nvidii za prawdę objawioną. Wtedy 5070tka ma wydajność 4090 na przykład, a MFG oznacza poprawę wydajności. To jest po prostu inne wykorzystanie dostępnych zasobów. Tak jak obniżenie detali w grze i przejście na wyższą rozdzielczość. Tak jak podwyższenie detali w grze przy przejściu na niższą. Fanboye AI upscallerów w całym necie wiwatuje na postęp, a ja nie. I tyle.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi