System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pitross20 · Opublikowano
U mnie w gminie, by to nie przeszło, bo drony z " patyczkami" jak to ludzie mówili ostro latały nad domami/kominami, generalnie u nas w okolicy wszyscy palą drewnem, bo po prostu jest tańsze od węgla, i nie śmierdzi. A i 3-4 lata temu tez był jakiś spis budynków odnośnie źródeł ciepła, jak i czy jest ocieplone, w którym roku, jakie okna, ile osób mieszka itp, i to był obowiązek złożyć. -
Przez Send1N · Opublikowano
Wystarczy puścić np 3dmarka timespy w trybie zbalansowanym a następnie w trybie performance i porównać sobie wynik, ostatnio robiłem taki test na legionie z 14900hx + rtx 5060 i na wysokiej wydajności wypluwał nieco więcej pkt na cpu i gpu score. Niestety nie sprawdzałem tego w ten sposób o jaki autor pyta w temacie czyli zmiana planu zasilania klasycznie w opcjach zaawansowanych zasilania pod windowsem a poprzez zmiany gotowych presetów kombinacją klawiszy. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
U mnie gmina jest przychylna kopciuchom bo w okresie zimowym od listopada do marca śmieci komunalne zabierają raz w miesiącu a w pozostałych miesiącach co 2 tygodnie. Chcą by ludzie trzymali śmieci w chmurze -
Przez Korniszon · Opublikowano
Nie wiem co z tym jest. Dałem plik stronicowania na dysk E i nie ma bsodów. Ale dzisiaj przy uruchamianiu było skanowanie i naprawianie dysku E. Tak jakby plik stronicowania uszkadzał system plików? Coś takiego jest możliwe? O co chodzi?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi