Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dobra okazuje się, też mam coś do powiedzenia w tej sprawie. Dostałem 2 ostżezenia. Tylko jak mam się do nich odpowiednio ustosunkować i poprawić jak nie wiem o co chodzi. Niby nieodpowiednie słownictwo. Tylko ja nie przypominam sobie abym używał coś cięższego niż klasy "dupa", "cycki", ewentualnie "matolactwo" ale to ostatnie chyba jeszcze nie tutaj.

Dobra znalazłem. Nie wiem co szkodliwego jest w przypomnieniu sytuacji obyczajowej damski męskiej z przed przeszło 20 lat. I to jednak dość powszechnej i uż ty ciu tylko trochę luźnej formy od "kochać" je niech będzie. Połowa moich 1/3 moich znajomych była już "po" a nie z okolicznościami na "mogło być".

Edytowane przez Suchy211
Opublikowano
W dniu 20.11.2024 o 18:17, tomcug napisał(a):

@plugawyjoe Przede wszystkim proponuję Panu popracować nad stylem komunikacji (nie pierwszy zresztą raz). Pańskie komentarze są klasyfikowane przez algorytm Disqus jako spam, z automatu, bez niczyjej interwencji. Zaakceptowałem je ręcznie i to wszystko w tym temacie. Wystarczyło zapytać, ale Pan już widzę zdążył wydać wyrok.

s.png

Aha, czekaj. Fajnie działa ten wasz algorytm. W pierwszymnpoście plugawyjoe napisał cos o wpy*"Aniu popra#$ości politycznej i ten algorytm już to wypluł. Po tym zaczął już wypluwać każda wypowiedź tego użytkownika. Nie to ciekawe, ciekawe. No ale trudno. To przecież "algorytm" a z tymi się nie wygrywa. Jest jak jest.

• Confused 1
Opublikowano

@Suchy211 Nie zgrywaj ofiary, jak rozmawiasz z kumplami to możesz używać dowolnej formy, ale jednak na forum publicznym obowiązują pewne zasady.

Dostałeś tylko dwa punkty, po jednym za każdy post. Kiedyś bym to tylko wyedytował ale były skargi, ze strony Labowiczów zresztą, że moderacja śpi i za bardzo poluzowała zasady, no to zaczynamy zaciskać nieco.

Miesiąc miodowy dobiega końca.  :) 

Opublikowano (edytowane)

@Mar_s ok, załapałem to po tym jak dostałem ostrzeżenia. Jednak jedna sprawa. Jeśli ostrzeżenia mają lecieć za jednak dość miękkie sprawy, to przynajmniej warto byłoby napisać o co chodzi. Szukając wiatru w polu i domyślając się o cho chodzi nie każdy go znajdzie. Kiedyś posty były numerowane. Dlaczego teraz tego nie ma? Wypadałoby chociaż podać nr posta, a jak go nie ma to odnośnik do konkretnej wypowiedzi.

@tomcug mówiąc wasz miałem namyśli ten który tu funkcjonuje a nie kto go stworzył. Niemniej nadal uważam działanie tego algorytmu za ciekawy, który wypluwa posty bez względu na to czy jest w nich coś kontrowersyjnego czy nie tylko dlatego że dany użytkownik coś kontrowersyjnego w przeszłości napisał.

Edit:

Swoją drogą, uznajecie za spam wypowiedzi jak na tym obrazku a potem jest wielkie halo, że portale internetowe i fora nie mają użytkowników. No brawo, brawo.

Edytowane przez Suchy211
Opublikowano
Teraz, Suchy211 napisał(a):

@tomcug mówiąc wasz miałem namyśli ten który tu funkcjonuje a nie kto go stworzył. Niemniej nadal uważam działanie tego algorytmu za ciekawy, który wypluwa posty bez względu na to czy jest w nich coś kontrowersyjnego czy nie tylko dlatego że dany użytkownik coś kontrowersyjnego w przeszłości napisał.

To nie jest pierwszy raz, kiedy algorytm Disqusa kwalifikuje jako spam coś, co nie powinno tam trafić. Działa jak działa i my o tym wiemy, w razie czego wystarczy napisać na forum, na maila, gdziekolwiek. Po prostu i my akceptujemy te komentarze.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Bardziej mi chodziło o napięcia RAM, SA i VDDQ i testowanie właśnie pod tym kątem.
    • Temat ogólny, dotyczący tylko aut w pełni elekrycznych (BEV). Wymiana doświadczeń, opinie, w którym staramy się omijać tematy polityczne, ekologiczne. Bez wojenek BEV vs reszta świata.  Na początek kilka skrótów:   ICE (Internal Combustion Engine) Auto o napędzie tylko spalinowym. Silnik spalinowy napędza auto, a magazynem energii jest tutaj zbiornik paliwa/gazu     MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle) Auto o napędzie spalinowym. Silnik elektryczny o małej mocy, wspomaga silnik spalinowy przy starcie, ruszaniu, przyśpieszaniu. Bardzo mała bateria ładowana jest rekuperacyjnie lub silnikem spalinowym   HEV (Hybrid Electric Vehicle) Auto o napędzie elektryczno-spalinowym. Brak możliwości ładowa z zewnętrznęgo zródła. Energia zgrodmadzona w małej baterii pochodzi z rekupercji (hamownaie, toczenie) lub samego silnika spalinowego.   PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) Auto o napędzie elektryczno-spalinowym, którego baterie można ładować z zewnętrznego źródła energii.       EREV (Extended Range Electric Vehicle) Auto o napędzie elektrycznym, a silnik spalinowy jest tylko generatorem energii. Opcjonalna możliwość ładowania baterii ze żródła zewnętrzengo     FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle) Auto o napędzie elektrycznym, a generatorem energii gromadzonej w baterii jest w nim ogniwo paliwowe, czyli coś co przekształca jeden rodzaj paliwa w energie elektryczną. Obecnie tym paliwem najczęsciej jest wodór, który tankowany jest do zbiornika/zbiorników w aucie.    BEV (Battery Electric Vehicle) Auto w pełni elektryczne, gdzie napędem jest silnik/i elektryczny, a magazynem energii jest bateria. Uzupełnianie energii w baterii następuje przez rekuperacje lub ładowanie zródłem zewnętrznym       Ciekawe linki: Compare electric vehicles - EV Database czyli imo najbardziej kompletna i rzetelna baza danych BEV. Podane tam zasięgi oraz czasy ładowania są bardzo zbliżone do wartości rzeczywistych.   ABRP - A Better Routeplanner imo najlepszy planer podrózy dla posiadaczy BEV. Troche km z nim już zaplanowałem   PlugShare - EV Charging Station Map - Find a place to charge your car! baza punktów ładowania EV. Ciekawy projekt dający możliwość aktualizacji / opiniowania dot ładowarek społeczności. Dlatego też nie traktuje go jako jakoś szczegolnie, ale tylko jako dodatkowe żrodło informacji .
    • Nasi tam byli jak nic 🤭       Deja Vu     
    • Szkoda ze w tych testach nie ma 2080ti  
    • Sondaże, które wypłynęły na dniach pokazały, że na ten moment Nawrocki, prawdopodobny kandydat z PiS-u ma tak gdzieś 20% poparcia pomimo ogólnej nierozpoznawalności, gdzie nawet Czarnek ma na tą chwilę ok. 30-32% poparcia. Trzeba przypomnieć, że Duda po tym, jak został ogłoszony kandydatem na Prezydenta z PiS-u na początku miał ok. 15% poparcia, a Komorowski, ówczesny Prezydent RP ponad 50% i miałby zwycięstwo już w I turze, a jak się później się skończyło, wszyscy wiemy.
  • Aktywni użytkownicy

1. 1
      Jaycob
      Jaycob
      194
    2. 2
      azgan
      azgan
      178
    3. 3
    4. 4
      Camis